Anvelopele Lassa

Produse europene care te acompaniază în orice condiții.
 
 
LASSA este un brand de anvelope înființat cu aproape 50 de ani în urmă, în Turcia, care produce anvelope pentru turisme, SUV-uri, camioane, autobuze și utilaje agricole, unele dintre ele beneficiind și de certificare din partea TÜV SÜD.
 
Fundațiile mărcii LASSA au fost puse încă din anul 1974. Creată de Grupul de Companii Sabanci și partenerii acestora, compania a fost redenumită Brisa în 1988, după ce a fost format un joint venture cu gigantul japonez Bridgestone Corporation, al doilea cel mai mare producător de anvelope din lume.
 
Astfel, Brisa, compania din spatele mărcii Lassa, a devenit unul dintre cei mai mari producători de anvelope din Europa, dispunând de două fabrici impresionante la İzmit și Aksaray, cu o suprafață cumulată de peste 500.000 m2 și care produc anvelope cu o cadență impresionantă, de o anvelopă la fiecare 2,5 secunde.
 
Produsele LASSA sunt extrem de calitative, în conformitate cu nevoile piețelor interne și internaționale, majoritatea fiind aprobate de instituții independente de testare, precum TÜV SÜD din Germania, și a căror caracteristici premium au fost certificate cu numeroase premii internaționale de-a lungul timpului.

Nature

Anvelopele de iarnă Snoways 3 sunt destinate turismelor de clasă mică, compactă și medie.
 
Lassa Snoways 3 oferă performanță îmbunătățită pe zăpadă și gheață, stabilitate perfectă pe suprafețe înzăpezite și umede, precum și performanță excelentă pe carosabil umed. Blocurile diagonale de pe banda de rulare oferă o rigiditate crescută, iar cele două caneluri circumferențiale permit un control mai bun în orice condiții umede. Striațiile cu orientări diferite asigură tracțiune și frânare sigură, atât pe carosabil acoperit cu zăpadă, cât și pe carosabil acoperit cu gheață.
 
Anvelopele de iarnă Lassa Snoways 3 sunt disponibile în dimensiuni de la 13" la 17", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

Anvelopele de iarnă Snoways 4 sunt destinate turismelor și oferă manevrabilitate îmbunătățită în condiții de iarnă, fără a compromite performanțele pe carosabil uscat.
 
Modelul Lassa Snoways 4 excelează pe carosabil umed, evacuănd apa și zloata rapid, pentru o rezistență la acvaplanare cu 3% mai bună față de media competitorilor, și oferă distanțe de frânare cu 9% mai scurte în linie dreaptă, și cu 7% mai scurte în viraje, față de media competitorilor.
 
Blocurile de pe banda de rulare au rigiditatea crescută, datorită striațiilor 3D interblocabile, și permit un control mai bun în orice condiții meteo, fără a compromite confortul la rulare sau rezistența la uzură.
 
Anvelopele de iarnă Lassa Snoways 4 sunt disponibile în dimensiuni de la 14" la 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V /W.
 

Nature

 

Anvelope de iarnă SUV de nouă generație cu performanțe îmbunătățite pe teren umed, fără compromisuri la nivelurile de performanță pe timp de iarnă.
 
Modelul Lassa Competus Winter 2+ prezintă pe banda de rulare două caneluri generoase, precum și fante diagonale care se deschid progresiv spre exteriorul anvelopei pentru o evacuare extrem de eficientă a apei și zloatei, pentru o rezistență crescută la acvaplanare.
 
Blocurile interblocabile dintre cele două caneluri compun o nervură centrală extrem de generoasă, care asigură atât tracțiune solidă iarna, prin nervurile dispuse în contrasens, dar și performanțe excepționale pe carosabil uscat și umed - distanțele de frânare pe uscat sunt cu 2% mai scurte decât media competitorilor, iar pe carosabil umed, Competus Winter 2+ oferă distanțe cu 17% mai scurte decât media competitorilor.
 
Bocurile exterioare transversale mari asigură stabilitate, precizie în viraje și robustețea necesară anvelopelor destinate vehiculelor 4x4 și SUV.
 
Anvelopele de iarnă 4x4 Lassa Competus Winter 2+
sunt disponibile de la 15" la 19", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

Anvelopele de iarnă Cargo de nouă generație, Lassa Wintus 2, vin cu imbunătățiri de design și performanțe superioare modelului precedent.
 
Modelul Lassa Wintus 2 prezintă blocuri interblocabile în formă de "L", care formează o nervură centrală robustă, presărată cu striații, pentru a oferi tracțiune și aderență fiabile, în orice condiții meteo. Blocurile laterale masive cu orientări opuse oferă susținiere sub sarcină și precizie în viraje, dar și rezistență mică pe marginea interioară, pentru schimbări de direcție lejere și uzură redusă.
 
Cele două caneluri largi completează designul anvelopei și au ca rol eliminarea rapidă a apei și zloatei, pentru a îmbunătăți siguranța la rulare, dar și pentru a eficientiza frânarea în condițiile întâlnite iarna.
 
Anvelopele de iarnă Cargo Lassa Wintus 2
sunt disponibile cu diametrul de 16", lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză  N / R / T.