Nature

REVOLA este cel mai nou model de performanță superioară lansat de LASSA Tyres, adresat atât automobilelor electrice, cât și celor cu propulsie convențională, care promite o rezistență foarte mică la înaintare, valori ridicate de confort la rulare și frânare de clasa A pe carosabil umed.

Această nouă anvelopă de vară cu marcajele oficiale "NextGen" și "EV Ready" întruchipează inovația, performanța, confortul, durabilitatea și reprezintă 
REVOLUȚIA  LASSA prin care, brandul partener Bridgestone, acoperă evoluția nevoilor șoferilor moderni și completează perfect specificitățile vehiculelor electrice și hibride.

Tehnologia "NextGen" oferă durabilitate și longevitate anvelopei, reduce emisiile CO2 din procesul de fabricație, reduce cu până la 20% greutatea anvelopei și crește eficiența la rulare cu 5%.

Performanțele "EV Ready" se caracterizează prin structura robustă a anvelopei, construită special pentru a face față cuplului instant al vehiculelor electrice, dar și maselor suplimentare ale acestora, prin nivelul de confort oferit la rulare, valorile reduse de zgomot generat, siguranța pe carosabil umed și uscat, eficiența la rulare și maximizarea autonomiei.

Lassa Revola va fi disponibil în 37 de repere, de la 15" la 18", până la finele anului 2024.

Nature

Anvelopele de vară Snoways 3 sunt destinate turismelor de clasă mică, compactă și medie.
 
Greenways este o anvelopă eco creată pentru a crește eficiența consumului de combustibil și pentru a reduce emisiile, „fără compromisuri cu privire la siguranță, performanță și durabilitate”. Astfel, modelul oferă plăcere maximă la condus, rezistență scăzută la rulare, performanțe formidabile pe carosabil uscat și umed, precum și confort maxim la rulare.
 
Anvelopele vară Lassa Greenways sunt disponibile în dimensiuni de la 13" la 16", cu lățimea maximă de 205 mm și indici de viteză T / H / V.

Nature

Anvelopele de vară Lassa Driveways sunt destinate unei varietăți mari de automobile, de la clasa compactă, la clasa medie și premium.

Driveways este o „anvelopă de confort”, potrivită în special pentru rularea în spațiul urban, unde economia și confortul la rulare primează, dar care oferă performanțe bune și la viteze de autostradă, pe orice vreme. 
 
Anvelopele de vară Lassa Driveways sunt disponibile în dimensiuni de la 15" la 18", cu lățimea maximă de 245 mm și indici de viteză  V /W.
 

Nature

Anvelope de vară cargo dezvoltate pentru noua generație de vehicule comerciale ușoare.

 

Modelul asigură o eficiență îmbunătățită la rulare și un consum de carburant cu 4% mai mic față de versiunea precedentă. De asemenea confortul oferit la rulare este ridicat, iar zgomotul la rulare este redus. Transway 2 oferă o ținută de drum stabilă și precisă, cu distanțe de frânare cu până la 6% mai reduse față de modelul precedent.


Anvelope de vară Transway 2 sunt disponibile de la 14" la 16", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză Q / R / S / T.
 

Nature

Anvelope de vară cargo dezvoltate pentru noua generație de vehicule comerciale ușoare.

Benzile de rulare late asigură o durată lungă de exploatare și o manevrabilitate îmbunătățită. Banda de rulare îmbunătățită oferă performanță, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed. Designul special al talonului asigură că anvelopa se potrivește perfect pe jantă, mărește controlul direcției și îmbunătățește echilibrul anvelopei.

Anvelope de vară Transway 3 sunt disponibile la 15" și 16", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză R / S / T.
 

Nature

Anvelopele de iarnă Snoways 3 sunt destinate turismelor de clasă mică, compactă și medie.
 
Lassa Snoways 3 oferă performanță îmbunătățită pe zăpadă și gheață, stabilitate perfectă pe suprafețe înzăpezite și umede, precum și performanță excelentă pe carosabil umed. Blocurile diagonale de pe banda de rulare oferă o rigiditate crescută, iar cele două caneluri circumferențiale permit un control mai bun în orice condiții umede. Striațiile cu orientări diferite asigură tracțiune și frânare sigură, atât pe carosabil acoperit cu zăpadă, cât și pe carosabil acoperit cu gheață.
 
Anvelopele de iarnă Lassa Snoways 3 sunt disponibile în dimensiuni de la 13" la 17", cu lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

Anvelopele de iarnă Snoways 4 sunt destinate turismelor și oferă manevrabilitate îmbunătățită în condiții de iarnă, fără a compromite performanțele pe carosabil uscat.
 
Modelul Lassa Snoways 4 excelează pe carosabil umed, evacuănd apa și zloata rapid, pentru o rezistență la acvaplanare cu 3% mai bună față de media competitorilor, și oferă distanțe de frânare cu 9% mai scurte în linie dreaptă, și cu 7% mai scurte în viraje, față de media competitorilor.
 
Blocurile de pe banda de rulare au rigiditatea crescută, datorită striațiilor 3D interblocabile, și permit un control mai bun în orice condiții meteo, fără a compromite confortul la rulare sau rezistența la uzură.
 
Anvelopele de iarnă Lassa Snoways 4 sunt disponibile în dimensiuni de la 14" la 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V /W.
 

Nature

 

Anvelope de iarnă SUV de nouă generație cu performanțe îmbunătățite pe teren umed, fără compromisuri la nivelurile de performanță pe timp de iarnă.
 
Modelul Lassa Competus Winter 2+ prezintă pe banda de rulare două caneluri generoase, precum și fante diagonale care se deschid progresiv spre exteriorul anvelopei pentru o evacuare extrem de eficientă a apei și zloatei, pentru o rezistență crescută la acvaplanare.
 
Blocurile interblocabile dintre cele două caneluri compun o nervură centrală extrem de generoasă, care asigură atât tracțiune solidă iarna, prin nervurile dispuse în contrasens, dar și performanțe excepționale pe carosabil uscat și umed - distanțele de frânare pe uscat sunt cu 2% mai scurte decât media competitorilor, iar pe carosabil umed, Competus Winter 2+ oferă distanțe cu 17% mai scurte decât media competitorilor.
 
Bocurile exterioare transversale mari asigură stabilitate, precizie în viraje și robustețea necesară anvelopelor destinate vehiculelor 4x4 și SUV.
 
Anvelopele de iarnă 4x4 Lassa Competus Winter 2+
sunt disponibile de la 15" la 19", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Nature

Anvelopele de iarnă Cargo de nouă generație, Lassa Wintus 2, vin cu imbunătățiri de design și performanțe superioare modelului precedent.
 
Modelul Lassa Wintus 2 prezintă blocuri interblocabile în formă de "L", care formează o nervură centrală robustă, presărată cu striații, pentru a oferi tracțiune și aderență fiabile, în orice condiții meteo. Blocurile laterale masive cu orientări opuse oferă susținiere sub sarcină și precizie în viraje, dar și rezistență mică pe marginea interioară, pentru schimbări de direcție lejere și uzură redusă.
 
Cele două caneluri largi completează designul anvelopei și au ca rol eliminarea rapidă a apei și zloatei, pentru a îmbunătăți siguranța la rulare, dar și pentru a eficientiza frânarea în condițiile întâlnite iarna.
 
Anvelopele de iarnă Cargo Lassa Wintus 2
sunt disponibile cu diametrul de 16", lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză  N / R / T.
 

Nature

Anvelopele 4X4 Lassa Competus A/T 3 sunt dedicate exploratorilor ocazionali de off-road și oferă abilități solide, atât pe asfalt, cât și pe teren accidentat, în orice anotimp.
 
Cu un design agresiv și caracteristici de performanță îmbunătățite, Competus A/T 3, oferă o conducere sigură pe toate traseele și condițiile meteo. Această anvelopă all-season, cu marcaje M+S și 3PMSF, se descurcă excelent în sezonul de iarnă, pe zăpadă și nămol, iar pe carosabil umed oferă frânare sigură și precizie în viraje.
 
Anvelopele Lassa Competus A/T 3 sunt disponibile în dimensiuni de la 15" la 18", cu lățimea maximă de 265 mm și indicele de viteză T.

Nature

Anvelopele all-season Lassa Multiways 2 sunt destinate turismelor din clasele mini, compactă, medie și premium.


Multiways 2 respectă reglementările de iarnă și oferă performanțe eficiente în condiții de iarnă, fără a compromite siguranța și durabilitatea. Modelul excelează prin confortul sporit oferit la rulare, dar și prin distanțele mici de frânare pe carosabil umed și uscat.  
 
Anvelopele all-season Lassa Multiways 2 sunt disponibile în dimensiuni de la 14" la 18", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză V / H / W.
 

Nature

Anvelopele all-season Lassa Multiways-C sunt destinate vehiculelor comerciale ușoare.
 
Multiways-C oferă performanțe remarcabile pe carosabil umed și o rulare sigură în condiții de iarnă. Designul adâncit al benzii de rulare și geometria blocurilor, cu suprafață extinsă a marginilor prin decupaje zig-zag, oferă o tracțiune mult îmbunătățită, o durată de viață mai lungă a benzii de rulare și confort sporit la rulare datorită zgomotului redus pe care îl generează. Lamelele zimțate orientate opus măresc aderența pe drumurile umede și înzăpezite.
 
Anvelopele all-season Lassa Multiways-C sunt disponibile în dimensiuni de la 14" la 16", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză N / Q / R.