Anvelopele Lassa

by Bridgestone
 
 
LASSA este un brand de anvelope înființat cu aproape 50 de ani în urmă, în Turcia, și care produce anvelope certificate TÜV SÜD pentru turisme, SUV-uri, camioane, autobuze și utilaje agricole.
 
Fondată de Grupul de companii și parteneri Sabancı, compania Brisa a fost redenumită LASSA în 1988, când a devenit partener al gigantului japonez, Bridgestone Corporation, al doilea cel mai mare producător de anvelope din lume.
 
Astfel, prin acest parteneriat, producătorul european LASSA are la dispoziție cele mai noi tehnologii de producție și două fabrici ultramoderne, cu o suprafață cumulată de peste 500.000 m2, care produc anvelope cu o cadență impresionantă, aproximativ o anvelopă la fiecare 2.5 secunde, pentru a le distribui în peste 80 de țări.
 
Produsele LASSA sunt extrem de calitative, în conformitate cu nevoile piețelor interne și internaționale, fiind aprobate de instituții independente de testare, precum TÜV SÜD din Germania, și a căror caracteristici premium au fost certificate cu numeroase premii internaționale de-a lungul timpului.
 
Mixul dintre celui mai bun produs și cea mai bună orientare spre client este atuul și filozofia brandului LASSA. Acesta oferă printre cele mai bune servicii de vânzare și postvânzare din lume, pentru a solidifica accentul pe colaborare, creștere durabilă și încredere în brand.
 

Anvelopele de iarnă Snoways 4 oferă manevrabilitate îmbunătățită în condiții de iarnă, fără a compromite performanțele pe carosabil uscat.
 
Modelul excelează mai ales pe carosabil umed, evacuănd apa și zloata rapid, pentru rezistență la acvaplanare cu 3% mai bună față de competitori, și oferă distanțe de frânare cu 9% mai scurte în linie dreaptă, și cu 7% mai scurte în viraje, față de media competitorilor.
 
Blocurile de pe banda de rulare au rigiditatea crescută, datorită striațiilor 3D interblocabile, și permit un control mai bun în orice condiții meteo, fără a compromite confortul la rulare sau rezistența la uzură.
 
Anvelopele de iarnă Lassa Snoways 4 sunt disponibile în dimensiuni de la 14" la 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V /W.
 

 

Anvelope de iarnă 4x4 de nouă generație cu performanțe îmbunătățite pe teren umed, fără compromisuri la nivelurile de performanță pe timp de iarnă.
 
Modelul Lassa Competus Winter 2+  are două caneluri generoase pe banda de rulare, pentru a oferi rezistență excelentă la acvaplanare. Blocurile interblocabile dintre cele două caneluri compun o nervură centrală extrem de generoasă, care asigură atât tracțiune solidă iarna, prin nervurile dispuse în contrasens, dar și performanțe excepționale pe carosabil uscat și umed - distanțele de frânare pe uscat sunt cu %2 mai scurte decât media competitorilor, iar pe carosabil umed, Competus Winter 2+ oferă distanțe cu 17% mai scurte decât media competitorilor.
 
Fantele diagonale dintre blocuri se deschid progresiv spre exteriorul anvelopei pentru o evacuare rapidă a apei și zloatei, iar blocurile exterioare transversale mari asigură stabilitate, precizie în viraje și robustețea necesară anvelopelor destinate vehiculelor 4x4 și SUV.
 
Anvelopele de iarnă 4x4 Lassa Competus Winter 2+ sunt disponibile de la 15" la 19", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V.
 

Anvelopele de iarnă Cargo de nouă generație, Lassa Wintus 2, vin cu imbunătățiri de design și performanțe superioare modelului precedent.
 
Blocurile interblocabile în formă de "L" formează o nervură centrală robustă, presărată cu striații, care oferă tracțiune și aderență fiabile, pe orice anotimp. Blocurile laterale masive cu orientări opuse oferă susținiere sub sarcină și precizie în viraje, dar și rezistență mică pe marginea interioară, pentru schimbări de direcție lejere și uzură redusă. Cele două caneluri largi completează designul anvelopei și au ca rol eliminarea rapidă a apei și zloatei, pentru a îmbunătăți siguranța la rulare, dar și pentru a eficientiza frânarea.
 
Anvelopele de iarnă Cargo Lassa Wintus 2 sunt disponibile cu diametrul de 16", lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză  N / R / T.