Alcar

Jante din oțel

de la ALCAR

ALCAR Stahlrad

Ca lider de piață european în piața de aftermarket de jante din oțel, ALCAR produce jante din oțel de înaltă calitate pentru autoturisme, camionete și autovehicule off-road, care îndeplinesc cerințele de calitate ale industriei auto în toate aspectele. ALCAR Stahlrad oferă o gamă completă de jante din oțel pentru toate automobilele înregistrate în Europa. Pot fi produse peste 2 milioane de jante din oțel pe an la fabrica ALCAR RUOTE SA. Produsele sunt caracterizate prin calitatea de echipament original și termenul scurt de livrare.

Aflați mai multe

97349 DE
ALCAR RADDARSTELLUNGEN 2600X2600px 2020 HYBRIDRAD

ALCAR Hybridrad

Grupul ALCAR, ca specialist în jante aftermarket, a făcut un pas inovator în tehnologia jantelor. Simbioza dintre avantajele unei jante clasice din oțel și designul caracteristic al unei jante din aliaj. Mulți importatori de automobile din Europa, dar și din America de Nord, se bazează pe acest produs unic.

Aflați mai multe

DOTZ SURVIVAL

The all-wheel adventure begins mostly where others already have given up. Those Situations mean stress mostly Stress for the people and material. You are save with DOTZ SURVIVAL in terms of wheels. We guarantee certificated high quality rims.

Learn more

DOTZ SURVIVAL Modular Beadlock 4x4 steel wheel Off Road 15" 18"