Nature

NEXEN N'FERA Sport este o anvelopă performantă, destinată automobilelor puternice care au nevoie de cea mai bună aderență pentru accentuare valențelor dinamice.
 
Suprafața de contact generoasă este fundamentală pentru o anvelopa sport, mai ales pe carosabil ud. În aceste condiții, modelul Nexen se remarcă prin performanțele sale, fiind conceput pentru a facilita o evacuare eficientă a apei acumulate în banda de rulare și a asigura o stabilitate crescută în viraje și
distanțe scurte de frânare.
 
Grație profilului complex, tracțiunea și stabilitatea în viraje sunt constante și predictibile. Banda centrală rigidă, este responsabilă de îmbunătățirea stabilității în linie dreaptă.
 
NEXEN Tire
a fost desemnat de PORSCHE să echipeze din fabrică cea mai recentă generație a modelului Panamera cu anvelopele premium N’FERA Sport în dimensiunile 265/45 R19 105Y XL și 295/40 R19 108Y XL. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru NEXEN Tire în procesul consolidării imaginii de marcă PREMIUM.
 
Prin urmare, și alți producători auto de renume au ales NEXEN N'FERA Sport drept anvelope de primă echipare pentru modele precum Audi A3, Seat Leon, Volkswagen Golf, Kia EV6 și Kia K8.
 

Datorită performanțelor sale remarcabile înregistrate la viteze mari, pe carosabil ud și uscat, anvelopa de vară ultra high performance N’FERA Sport a fost apreciată în numeroasele teste desfășurate de publicațiile cu renume din domeniu precum AUTOBILD, ADAC Motorwelt (Germania), TCS (Elveția), and ÖAMTC’s Auto Touring (Austria), obținând recomandări și calificative foarte bune.
 
Pentru profilul inovator, NEXEN N'FERA Sport
a obținut distincția pentru cel mai bun design în categoria design de produs la Red Dot Design Awards 2020.

N'FERA Sport
este produs într-o multitudine de dimensiuni ,care variază între 17" și 20", cu o lățime maximă de 275 mm și indice de viteză Y.

În varianta N'FERA Sport SUV, anvelopa este disponibilă de la 16" la 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză H / V / W.

Nature

Nature

NEXEN N'FERA Primus EV este o anvelopă de vară asimetrică, proiectată pentru a fi montată pe mașini puternice de clasă premium electric. Caracteristicile cheie includ un manevrabilitate excelentă la viteze mari, atât pe pavaj umed, cât și pe pavaj uscat, confort la rulare și rezistență scăzută la inaintare pentru a maximiza autonomia vehiculelor electrice.

 

Dintre cele patru caneluri circumferenţiale, una mai îngustă pentru o mai bună stabilitate laterală combinată cu evacuarea rapidă a apei din calea amprentei de contact. Lamelele mici sub formă de fante care disecă în diagonală blocurile de rulare sunt menite să mărească tracțiunea pe suprafețe umede și alunecoase, precum și să mențină rigiditatea optimă a benzii de rulare.

 

Canelurile largi transversale sunt proiectate pentru a reduce riscul de acvaplanare și pentru a crește stabilitatea anvelopei pe pavaj umed. Datorită punților dintre ele, blocurile de umăr sunt mai puțin susceptibile la deformări sub stres lateral, ceea ce oferă un răspuns mai bun în viraje și schimbări de direcție

NEXEN N'FERA Primus EV este echipare originală pe Hyundai Kona și este disponibilă de la 16” la 19”, cu lățimea maximă de 245 mm și indici de viteză H / V / W.

 

Nature

NEXEN N'FERA Primus este o anvelopă de vară performantă, construită pentru a răspunde cerințelor celor mai exigenți șoferi, care își doresc performanță și confort.
 
Profilul cu patru caneluri longitudinale ajută la păstrarea în permanență a celui mai bun contact cu asfaltul, chiar și în condiții de ploaie, facilitând evacuarea rapidă a apei pentru o rezistență desăvârșită la acvaplanare, iar fantele transversale 3D de pe umerii anvelopelor sunt responsabile cu scurtarea distanțelor de frânare.
 
Modelul Nexen reacționează prompt și precis la schimbările de direcție, pe orice tip de suprafață, datorită rigidității crescute oferite de cele trei nervuri centrale.
Produsul a primit calificativul "BUN" în testul anvelopelor de vară ADAC 2023, distincție primită de numai 10 produse din 50 testate. Nexen a demonstrat performanțe echilibrate și a scos în evidență faptul că o anvelopă poate fi competitivă chiar dacă nu are un preț premium.
 
NEXEN N'FERA Primus este echipare originală pe autoturisme precum Jeep Compass PHEV, Kia K8, Hyundai Tucson, și este disponibilă de la 15” la 19”, cu lățimea maximă fiind de 245 mm și indici de viteză V / W / Y.
 

Nature

Anvelope de vară extrem de performante, ideale pentru șoferul orientat spre performanță și costuri echilibrate de rulare.

Prin rezistența la rulare foarte redusă și consumul mic de combustibil, N'Blue S este un model eficient, ideal pentru deplasări urbane, dar și foarte sigur, pentru deplasările lungi din weekenduri și vacanțe. 
 
Banda de rulare asimetrică oferă niveluri ridicate de aderență în viraje, evacuează apa extrem de eficient, iar distanțele de frânare sunt foarte scurte. NEXEN N'Blue S dispune de tehnologia Sidewall Aero Dynamic, care asigură un zgomot redus la rulare, o răcire mai bună, durabilitate crescută și rezistență crescută la deteriorare.
 
NEXEN N'blue S
este disponibilă în ce mai întâlnită dimensiune, 205/55R16 91V, și oferă clasa A la consumul de carburant, 69 de decibeli nivel zgomot generat și clasa A la frânarea pe carosabil umed.
  

Nature

Avelope de vară ideale pentru șoferii orientați spre performanță și costuri echilibrate.
 
NEXEN N'blue HD Plus
a fost proiectată pentru a oferi un plus de eficiență, prin reducerea rezistenței la rulare, aspect care scade consumul de combustibil și crește rezistența la uzură. Din punct de vedere al performanțelor dinamice, stabilitatea excelentă pe carosabil ud și în viraje este facilitată de canelurile laterale, care accentuează rigiditatea benzii de rulare, iar pe carosabil umed rezistența la acvaplanare este ridicată datorită celor patru caneluri longitudinale, prezente pe circumferința anvelopei, responsabile de evacuarea rapidă a apei.
 
NEXEN N'blue HD Plus
sunt anvelope de primă echipare pentru mai multe modele de autoturisme, printre care Dacia Lodgy, Dacia Dokker, Hyundai Accent, Kia Rio, Renault MeganeSkoda Fabia, Skoda Karoq.

NEXEN N'blue HD Plus
este produs într-o gamă largă de dimensiuni, de la 13” la 17”, cu o lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză T / H / V.

Nature

NEXEN Roadian HTX RH5 este un model destinat autovehiculelor de tip SUV, cu un raport raport excelent calitate/preț, pentru performanțe excelente pe timp de vară, în special în momentele când carosabilul este ud.
 
Certificarea M+S face ca aceste anvelope să negocieze ușor drumurile de munte, ușor accidentate și acoperite cu zăpadă și noroi. Aderența pe teren alunecos este îmbunătățită cu ajutorul canelurilor desenate special pentru extragerea noroiului acumulat pe suprafața de rulare, iar profilul în zig-zag îmbunătățește aderența în condiții dificile.
 
Roadian HTX RH5
dispune de ranforsări speciale, destinate creșterii stabilității în viraje la viteze mari, dar și în timpul frânării, pentru a fi extrem de sigură și versatilă, atât pe șosea, cât și în afara carosabilului. 
 
Anvelopele de vară NEXEN Roadian HTX RH5 sunt disponibile cu diametre de la 15" până la 22".

NatureNEXEN Roadian CT8 este o anvelopă de vară cargo, cu un raport raport excelent calitate/preț, destinată vehiculelor comerciale ușoare. 
 
Modelul oferă performanțe de frânare pe carosabil umed și uscat, cu un nivel ridicat de confort, datorită zgomotului redus generat, și o rezistență mică la rulare, pentru reducerea uzurii și a consumului de carburant.
 
Pentru transportarea mărfurilor în condiții sigure este nevoie de aderență optimă indiferent de condițiile meteo. Modelul Nexen are o bandă de rulare cu blocuri întrepătrunse, care sporesc rigiditatea anvelopei pentru tracțiune optimă, stabilitate în viraje și frânare precisă. Umerii sunt formați din blocuri robuste semideschise, pentru susținerea sarcinilor și a aderenței în viraje, iar canelurile longitudinale generoase asigură evacuarea rapidă a apei pe timp de ploaie, pentru rulare fără emoții.
 
Anvelopele de vară NEXEN ROADIAN CT8 sunt utilizate ca echipare de fabrică pentru autoutilitare precum Fiat Ducato, Iveco Daily, Hyundai Starex, și sunt disponibile cu diametre de la 13” la 16”, lățime maximă de 235 mm și indici de viteză Q / R / S / T / H.
 

Nature

NEXEN WINGUARD Snow G3 este o anvelopă de iarnă eficientă, atât pe zăpadă, cât și pe carosabil ud.
 
Tracțiunea excelentă pe suprafețe alunecoase este meritul semicanelurilor situate pe lateralele benzii de rulare, responsabile cu creșterea punctelor de aderență în condiții de îngheț. Performanța foarte bună pe zăpadă este asigurată de canelurile în "V", denumite de Nexen “
Cycloid Spiral Helix Design”, acestea având și rolul de a drena eficient zloata acumulată în banda de rulare.. Canelurile aflate pe banda de rulare oferă rezistență mare la acvaplanare, iar așezarea lor alternantă oferă o suprafață mai mare de contact cu partea carosabilă, pentru precizie și aderență susținută și pe vreme uscată. 
 
Modelul NEXEN WINGUARD Snow G3 este disponibil cu dimensiuni de la 14” la 16”, cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză T / H.

NatureNEXEN WINGUARD Snow G WH2 oferă performanțe remarcabile pe zăpadă, pe carosabil ud și pe asfalt uscat. Modelul este ideal pentru automobilele din clasa compactă, menite să îndeplinească sarcinile zilnice în condiții de siguranță și confort, fără a crește costurile de exploatare.
 
NEXEN WINGUARD Snow G WH2 este alegerea ideală pentru drumurile acoperite permanent cu zăpadă, grație canelurilor centrale amplasate în zig zag, care optimizează tracțiunea.
Riscul de acvaplanare este redus datorită profilului în "V", cu caneluri late, care eficientizează evacuarea apei de pe banda de rulare.

Anvelopele de iarnă NEXEN WINGUARD Snow G WH2 sunt disponibile în mai multe dimensiuni, de la 13” la 17”, cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză T / H.

NatureNEXEN WinGuard Sport 2 oferă stabilitate și aderența optimă pe timp de iarnă, facilitând performanțele maxime ale automobilului în sezonul rece.

Conceput pentru a oferi mai mult dinamism, modelul dispune de caneluri 3D care îmbunătățesc tracțiunea și stabilitatea în viraje, atât pe zăpadă cât și pe carosabil uscat. Profilul în "V" cu striații multiple asigură aderență optimizată și stabilitate îmbunătățită pe timp de ploaie, grație canelurilor longitudinale așezate în zig zag, prezente pe întreaga circumferință a benzii de rulare.

 
NEXEN WinGuard Sport 2 este alegerea ideală pentru șoferii care sunt în căutare de anvelope de iarnă performante, capabile să ofere performanțe maxime atât pe zăpadă, cât și pe carosabil ud.

Anvelopele de iarnă NEXEN WinGuard Sport 2 sunt produse într-o varietate de dimensiuni cuprinse între 15”și 20”, cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză H / V / W.  În varianta NEXEN WinGuard Sport 2 SUV, anvelopele sunt disponibile cu diametre de la 15" la 19", cu lățimea maximă de 265 mm și indici de viteză T / H / V.

Nature

Nature

NEXEN WINGUARD WT1 este o anvelopă de iarnă destinată autoutilitarelor.
 
Modelul oferă aderență bună indiferent de starea carosabilului și o rezistență crescută la uzură. Frânarea este sigură pe carosabil umed datorită canelurilor longitudinale, care înlăturează eficient apa acumulată pe bandă de rulare, iar muchiile în zig zag ale acestora îmbunătățesc aderența pe zăpadă.
 
Pentru ca rularea să fie sigură, blocurile laterale au fost întărite și au primit un set de șanțuri cu scopul de a crește controlul pe zăpadă, iar striațiile ondulate măresc suprafața de contact cu carosabilul înghețat, pentru control precis în condiții de iarnă grea.
 
Anvelopele de iarnă cargo NEXEN WINGUARD WT1 sunt disponibile pentru jante de la 12” până la 16”, cu lățimea maximă disponibilă de 235 mm și indici de viteză P / R / T.
 

Nature

N’Blue 4Season 2 este o anvelopă all-season care excelează prin performanțele sale pe orice vreme și în orice anotimp.

Designul în "V", cu caneluri diagonale, oferă un drenaj extrem de rapid al apei și o rezistență mare la acvaplanare, noua anvelopa all-season având clasa A la frânarea pe carosabil umed la peste două treimi din reperele disponibile.

Blocurile pentru umăr sunt curbate pentru a fi mai rigide și pentru a oferi stabilitate în viraje, dar și pentru a “agăța” mai eficient zăpada, atât la accelerație, cât și la frânare.

Designul benzii de rulare asigură un contact optim al amprentei de contact, pentru control îmbunătățit și o uzură mai uniformă. Astfel, anvelopa va oferi un randament kilometric cu 30% mai mare față de modelul precedent, iar simplitatea ingenioasă a designului face ca anvelopa să-și păstreze proprietățile intacte chiar să când este uzată. 

N’Blue 4Season 2 și N'blue 4Season Van primesc premiul cel mare la prestigiosul German Red Dot Awards 2022, pentru cel mai bun design de produs.

N’Blue 4Season 2 are simbolurile M+S și 3PMSF și este disponibil în diametre de la 17” la 19”, cu lățimea maximă 255 și indici de viteză V / W / Y.

Nature

NEXEN N'Blue 4Season desăvârșește nevoia de mobilitate în orice anotimp, oferind performanțe remarcabile în segmentul de preț ocupat, fără a compromite siguranța și confortul pasagerilor. Concepută pentru automobile compacte, modelul NEXEN conferă o aderență optimă indiferent suprafața de rulare și temperatură.
 
Tracțiunea optimă pe carosabil ud este facilitată de canelurilor late, poziționate în formă de V. Profilul complex este responsabil de minimizarea riscului de apariție a fenomenului de acvaplanare, oferind stabilitate laterală optimă atunci când, carosabilul este acoperit cu zăpadă.
 
Anvelopa
NEXEN oferă performanțe foarte bune chiar și în condițiile crâncene de iarnă întâmpinate, grație canelurilor dese cu adâncimi variabile, cunoscute sub numele de “3D Sipes”.
 
Anvelopa
NEXEN N'Blue 4Season este destinată automobilelor compacte, oferind confort și siguranță în parcurgerea traseelor zilnice, fără a avea un impact considerabil asupra costurilor.
 
NEXEN N'Blue 4Season este disponibil de la 14” la 17” inci, cu lățimea maximă 235 mm și indici de viteză T / H / V / W.

Nature

Anvelope all season cargo, avizate cu marcajul 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake) pentru condiții de iarnă grele.
 
Nexen garantează performanțe de excepție pe orice vreme, banda de rulare a acestor anvelope fiind gândită pentru a permite performanță pe termen lung, cu rezistență crescută la uzură și acvaplanare, generând un consum minim de carburant, fără a face rabat la aderența și frânare pe carosabil uscat, umed sau înghețat.
 
În materie de confort, datorită rezistenței mici la înaintare, sunetul generat de aceste anvelope este mult redus față de altele din clasa sa, rezultând într-o rulare silențioasă și eficientă pentru mult mai mulți kilometri.
 
Designul robust, cu flancuri întărite adaptate încărcăturii autoutilitarelor europene, oferă carcateristici optime și manevrabilitate stabilă în condiții de sarcina mare, pe orice vreme.
 
NEXEN Nblue 4Season Van este disponibilă de la 15" la 16", cu lățimea maximă de 235 mm.