NatureDoublestar DSU02  este o anvelopă de vară ultraperformantă destinată autoturismelor din clasele compactă, mediu, mare și premium.

Patru caneluri longitudinale și designul canelurilor de pe umăr asigură o manevrabilitate excelentă și un drenaj performant, iar distanța de frânare de la 100 km este redusă cu mai mult de 7% în zonele umede. Multitudinea de fante de pe banda de rulare crește capacitatea de evacuare a apei și îmbunătățește stabilitatea pe carosabil drept sau virajat în condiții umede.
Umărul lateral închis poate reduce zgomotul produs de fluxul și îmbunătățește stabilitatea la rulare. Designul blocului AFB are rol de insonorizare și "rupe" frecvența naturală a fluxului de aer pentru a reduce zgomotul produs în timpul rulării. Modelul este disponibil și cu auto-sigilare ermetică în caz de înțepare, pentru anumite repere. La acestea se adăugă pe interiorul anvelopei un strat de material nano-inteligent cu proprietăți de auto-vindecare pentru a asigura presiunea optimă în anvelope în caz de perforare.
 
Doublestar DSU02 este produs în dimensiuni cuprinse între 16” și 26”, cu o lățime maximă de 295 mm și indici de viteză  W / Y. 

NatureDoublestarDH08 este o anvelopă de vară destinată automobilelor din clasele mini, supermini și compactă.

Pentru o rulare sigură și predictibilă, modelul oferă clasa A la frânarea pe carosabil umed, pentru toate reperele. Rezistența mică la rulare, valorile superioare de confort și zgomotul redus generat la rulare, fac din această anvelopă o opțiune accesibilă, sigură și confortabilă. 
 
Doublestar DH08
 este produs în mai multe dimensiuni cuprinse între 14” și 17”, cu o lățime maximă de 225mm și indici de viteză T / H / V.

NatureDoublestar DLA01 este cea mai nouă anvelopă all-season destinată autoturismelor și oferă un comportament dinamic, fără compromisuri în orice anotimp.

Banda de rulare asimetrică în V asigură performanțe constante în orice condiții meteo, iar lamele de pe umeri sunt sculptate perfect pentru a oferi o călătorie liniștită și confortabilă. Designul blocurilor și al canelurilor cu ghidaj unic oferă performanțe excelente de manevrare la viteză mare, iar sculptarea trasnversală a canelurilor în blocurile din centrul benzii de rulare oferă performanțe mai bune la frânare și manevrabilitate precisă.

Doublestar DLA01 este disponibil în diametre de la 14" la 18", cu lățimea maximă de 275mm și indici de viteză T / H / V / W.

Nature

Doublestar DLA02
este cea mai noua anvelopă all-season destinata autoutilitarelor și oferă fiabilitate, costuri reduse de exploatare și siguranță la rulare.

Blocurile în zig-zag de pe marginea benzii de rulare și lamelele dispuse transversal ajută anvelopa să ofere tracțiune sporită pe carosabil înzăpezit. Canelurile deschise sunt proiectate pentru a oferi o capacitate excelentă de auto-curățare pe zăpada și noroi, iar pe carosabil umed asigură evacuarea eficientă a apei. Construcția mai puternică a carcasei ajută la îmbunătățirea eficientă a rezistenței și a performanței de încărcare. 

Doublestar DLA02 este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 16” inci, cu o lățime maximă de 235 mm și indici de viteză  R / T.

NatureDoublestar DW08  este o anvelopă pentru ierni extreme, care performează și la temperaturi negative de -70 de grade Celsius.

Designul unic cu model în "V" al nervurii centrale îmbunătățește stabilitatea la rularea pe zăpadă și gheață, iar canelurile în zig-zag pot îndepărta eficient apă și zloata. Aplicarea compusului pentru temperaturi ultra-scăzute ajută la asigurarea flexibilității necesare pentru rulare sigură și la -70 de grade Celsius.

Doublestar DW08 este produs în dimensiuni cuprinse între 13" și 18", cu o lățime maximă de 225 mm și indici de viteză  T / H. 

NatureDoublestarDW02 este o anvelopă de vară destinată automobilelor din clasele mini, supermini, compactă, medie și SUV.

Modelul asimetric îmbunătățește stabilitatea în viraje, iar canlurile de pe umeri eficientizează îndepărtarea gheții și zăpezii. Sistemul central de caneluri, denumit 3D KERF, este proiectat pentru a ajuta la spargerea peliculei de apă și pentru a îmbunătăți aderența pe carosabil umed.

Designul flancurilor este în formă de scut pentru a oferi rezistență la zgârieturi ale bucăților de gheață și aderență îmbunătățită pe zăpadă, în special datorită compusului special, care menține flexibilitatea benzii de rulare chiar și la -70 de grade Celsius.

Doublestar DW02  este produs în mai multe dimensiuni cuprinse între 13” și 21”, cu o lățime maximă de 275mm și indici de viteză S / T.