AEZ Steam forged - Vederi
Buy now
AEZ Steam forged
8,5 X 21 | 9,0 X 21 | 9,0 X 22 | 10,0 X 22

Calitatea premium face diferenta


Elementele tradiționale și cele modern sunt deseori alăturate. Uneori chiar sunt combinate într-un singur element, pentru a da naștere celui mai interesant produs. Cu programul Forged Series, AEZ pătrunde încă odată în clasa premium a jantelor din aliaj. AEZ Steam.forged este prima jantă forjată de la AEZ care dispune de aprobare ECE, cee ce permite montarea pe modelele Tesla Motors S și X fără a mai fi necesară vreo omologare.


Jantele forjate din aluminium au o tradiție îndelungată. Industria auto a început testarea acestora încă din anii 1930. Iar de atunci s-au schimbat multe.

Reducerea la maximum
Jantele forjate din aliaj își au originea în curse și în motorsport. Iar asta deoarece oferă multă stabilitate, masă redusă și, drept rezultat, se potrivesc perfect cu orice pilot. Aceste caracteristici conferă jantelor forjate un avantaj în comparație cu jantele din aliaj, turnate, și în ciuda costurilor mai mari, mulți posesori de automobile sunt convinți să le cumpere, deoarece jantele forjate reprezintă rafinamentul suprem. Personalizarea automobilului poate de asemenea să conducă la procedee îndelungate de aprobare. Dar în cazul modelului AEZ Steam.forged cu omologare ECE nu este așa...

Rafinament fără întreținere
AEZ oferă Steam.forged cu dimensiuni diferite față/spate cu dimensiunile 8,5x21 și 9x21 pentru modelul S și 9x22 cu 10x22 pentru modelul X, exclusiv pentru automobilele electrice Tesla. Greutatea are un rol esențial pentru mașinile sportive de la Tesla Motors. De aceea, într-un prim pas, cu gama Forged.Series, AEZ se concentrează asupra acestor mașini pentru a garanta performanța pură.

Viitorul sustenabil al mobilității
Dezvoltările din ultimii ani au arătat clar care sunt măsurile luate pentru o nouă mobilitate. Din cauza proprietăților celor mai bune materiale, jantele forjate, printre altele, au un rol din ce în ce mai important în cerințele viitoare ale pieței auto.

Optimizarea la maximum a greutății
Materia primă, aluminiul 6061 T6 este utilizată cu precădere pentru construcția componentelor ușoare ale industriei aviației, oferind cele mai bune premise pentru jantele forjate. Din punct de vedere tehnic, cu noua jantă, AEZ atinge toate posibilitățile, oferind o jantă cu spițe cu forme elegante și performanțe generale optimizate. Deși greutatea este redusă cu 30%, AEZ reușește să obțină o jantă care suportă sarcini mari, și în același timp să crească autonomia.

Acestea sunt posibile grație unor tehnologii sofisticate de forjare prin intermediul cărora se obține un material cu o rezistență ridicată pentru grosimi mai reduse în comparație cu jantele din aliaj similare. Atât vizual cât și tehnic, AEZ face încă un pas și adaugă un plus de rafinament jantelor din aliaj ușor, utilizând o finisare ceramică, iar deasupra un strat de lac acrilic, transparent, care este foarte rezistent și protejează vopseaua.


AEZ Steam.forged – Cifre și Date:

Dimensiuni: 8.5x21, 9.0x21, 9.0x22, 10.0x22 inch
Finisare: ceramică lucioasă
Arhitectură: forjată
Sarcină: până la 1030 kg
ECE: Tesla model S și model X
TPMS: 100 % compatibil cu TPMS
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
10.05.2019
AEZ Panama dark două noutăți, care formează un tandem convingător ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor AEZ, in apropierea dumneavoastra...
10.05.2019
AEZ Panama dark două noutăți, care formează un tandem convingător ...
Afla mai multe
AEZ Steam forged - Dimensiuni si date
8,5 X 21 | 9,0 X 21 | 9,0 X 22 | 10,0 X 22

Detalii tehnice:

Data Steam.forged PO*: 8,50 X 21"

Pret de vanzare propus: 8511,86 EUR per janta, cu TVA inclus, curs practicat BNR+1%

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* PO = Polished

5/120.0
40.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish