DEZENT TZ-c dark - Vederi
Buy now
DEZENT TZ-c dark
6,5 X 16 | 7,5 X 17 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18

DEZENT TZ-c Dark
JANTA ECE pentru BMW

DEDICATĂ posesorilor de BMW. fabricată în Germania. fără aprobări suplimentare.

Cinci spițe duble, sarcină mare, de până la 810 kg per jantă, trei versiuni de culoare și fără aprobări suplimentare grație ECE. Aceștia sunt parametrii cheie ai noii nave amiral de la DEZENT. Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și construit special pentru automobilele cu logoul în formă de elice. Grație numărului mare de aplicații ECE, janta din aliaj este perfect compatibilă din punct de vedere tehnic cu BMW Seria 5, BMW Seria 6 și BMW Seria 7. Iar cuvintele de ordine sunt Jante Dedicate – accesoriile de montaj și capace originale pot fi utilizate.

Un design perfect
Cu cele trei variante de culoare, negru cu față lucioasă, grafit mat și argintiu, această jantă este un veritabil magician. Alinierea spițelor este bine echilibrată și centrul încastrat augmentează și mai mult imaginea perechilor de spițe. Aplicațiile pentru automobilele cu prindere cu 5 găuri și prezoane dispuse pe un diametru de 112 mm sunt disponibile în dimensiunile 7.5x17 și 8.0x18 inch. Eleganța sportivă a modelului DEZENT TZ oferă mașinilor producătorului German de automobile premium un plus de atractivitate. În plus față de aprobarea ECE, DEZENT oferă certificări VTA pentru mai multe modele. Indiferent că este vorba despre ECE sau VTA, ambele aprobări scutesc posesorii de acte suplimentare. 100% verificată tehnic. Ușor de instalat și o alternativă perfectă pentru jantele originale, mai scumpe. Pe scurt: Montează-ți jantele și pleacă mai departe!

100% protejată iarna grație sistemului SR3
Cu jantele din aliaj DEZENT automobilele își păstrează frumusețea și pe timp de iarnă. Sistemul inovativ și de înaltă calitate SR3 păstrează frumusețea jantelor și după mulți ani de utilizare. Această abreviere înseamnă “Salt Resistant“ (Rezistent la Sare), iar numărul se referă la cele 3 straturi aplicate în timpul procesului – strat de grund, strat de vopsea, strat de protecție.

Se pot utiliza capacele și prezoanele originale
Jante Dedicate DEZENT înseamnă jante create special pentru o anumită mașină. Când utilizați aceste jante, nu sunt necesare inele de centrare pentru montare. În cele mai multe cazuri, accesoriile originale pentru montarea pe mașină și capacele centrale originale pot fi utilizate cu aceste jante.

ECE
Aprobarea de tip ECE este valabilă în toată Europa. O inspecție autorizată RAR sau înregistrarea acestor jante în documentele mașinii nu sunt necesare deoarece caracteristicile acestor piese de schimb corespund în totalitate componentelor originale, furnizate de producătorul automobilului. Astfel, marele avantaj este că nu este nevoie de aprobări sau documente suplimentare.

DEZENT TZ-c, TZ-c graphite, TZ-c dark
Dimensiuni: 7.5x17, 8.0x18 inch
Arhitectura: turnată, monobloc, prindere în 5 găuri
Finisare: argintiu, grafit mat, negru cu față lucioasă
Sarcină: până la 810 kg
TPMS: 100 % compatibile TPMS
ECE: BMW Seria 5, BMW Seria 6, BMW Seria 7 și multe alte modele
Garanție: 2 ani
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
06.11.2018
DEZENT TZ-c Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor DEZENT, in apropierea dumneavoastra...
DEZENT TZ-c dark - Dimensiuni si date
6,5 X 16 | 7,5 X 17 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18

Detalii tehnice:

Data TZ-c dark BLPO*: 6,50 X 16"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/112.0
22.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish