Pregătiți de iarnă!

Vine iarna, încet, dar sigur. Este bine, ca proprietar de mașină, să fii pregătit, atât în ceea ce privește aspectul estetic, cât și tehnologic, cu o jantă care sfidează cu înverșunare gheața, zăpada sau materialele antiderapante (sarea, pietrișul etc.). AEZ Berlin black elimină factorul de risc la rularea în sezonul rece datorită stratului de protecție SRC (Salt&Sun Resistant Coating). Model disponibil în schemele de culori negru și față polișată, Berlin reprezintă cea mai recentă creație de la AEZ, iar designul său în formă de stea a fost personalizat special pentru mașinile Mercedes. Astfel, s-a ridicat cortina pentru echipa de vis: AEZ Berlin black se potrivește perfect cu regele hatch-urilor, Mercedes-AMG A 45 S, care are câteva caracteristici interesante, mai ales pentru iarnă, alături de celelalte caracteristici superlative.

Cel mai puternic motor în patru cilindri din lume
La lansare, Mercedes-AMG a clasificat A 45 S drept „supercar hatchback” și pe bună dreptate. Începând cu motorul care este asamblat manual de un mecanic dedicat, așa cum este o practică obișnuită la AMG, și la prima încercare, stabilind un nou record: cu 421 CP de la un motor cu o capacitate de doi litri, este în prezent cel mai puternic motor de serie cu patru cilindri. Accelerația de la 0-100 km/h în 3,9 secunde transmite un mesaj puternic pe piața hatchback-urilor. Opțional, este posibilă o viteză maximă de 270 km/h (în serie 250 km/h), ceea ce demonstrează pe deplin afirmația „supercar”, cel puțin în ceea ce privește performanța.

Aspect sportiv incontestabil
Spre deosebire de frații săi mai "moderați", A 45 S nu are rețineri când vine vorba de aspectul său. Gurile de aerisire masive în față, sistem de evacuare cu patru țevi și diametrul de 90 mm, spoilerul excentric de pe plafon, difuzorul din spate și domurile de putere dominante ale capotei nu numai că fac impresie, dar A 45 S AMG și livrează performanțele pe care le promite. Combinația cu jantele din aliaj AEZ Berlin black în dimensiunea 9x19 inci (ET52) și anvelope de dimensiunea 255/35 este perfectă. Cele douăzeci de spițe duble împletite cu flanșa jantei clar lustruită vă vor atrage atenția, chiar și având în vedere aspectul sălbatic al lui AMG. De fapt, reușesc să sublinieze subtil timonierele. Șoferii AMG nu sunt îngrijorați cu privire la omologările jantelor, datorită certificărilor ECE în dimensiunea 8,5x19 ET46 cu anvelope 245/35, modelul de jante asigurând un montaj facil de tip „Plug&Play”, caracteristică valabilă pentru multe alte modele de mașini. Puteți găsi modele de jante suplimentare care sunt perfect potrivite pentru utilizarea pe timp de iarnă datorită finisajului lor SRC în configuratorul de jante AEZ.

Spirit sălbatic ținut în frâu
Mai ales iarna, sofisticatul 4MATIC+ cu tracțiune integrală transmite puterea pe asfalt datorită unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj în opt trepte. În utilizarea zilnică, modelul oferă o tracțiune optimă pe drumurile înzăpezite, iar pe circuitul crește dinamica de conducere folosind vectorizarea cuplului prin distribuirea inteligentă a cuplurilor de antrenare nu numai între osii, ci și între cele două roți din spate. Pentru șoferii extrem de ambițioși, există modul drift care demonstrează cât de cool este AEZ Berlin black în timpul rotației rapide, care ar trebui dezlănțuit numai pe trasee închise.