Alcar

DOTZ Misano

dark

Noul DOTZ Misano dark

DOTZ Misano dark. Numele spune tot: această jantă reprezintă tehnologie, putere și talent. Numele vine de la “Misano World Circuit Marco Simoncelli” care se regăsește în orașul Italian Misano. Moto GP, Superbike și DTM – sporturile cu motor până la limită și până la ultimul detaliu.

Creatorii DOTZ Misano au reușit să depășească limitele – deoarece, grație construcției concave au obținut maximum de performanță – de aceea, adâncimea maximă. Finisarea conferă jantei o imagine sportivă. Factorul de stil crește și mai mult când apare soarele, fața lucioasă și fundalul cu nuanță gunmetal, precum și designul rafinat se reunesc într-un tot unitar armonios. Designul, cu spițe deschise, dispuse în perechi, cu o imagine delicată, conferă jantei o nuanță de extravaganță. Maginile decalate și elementele lucioase completează partea agresivă a jantei.

O jantă de înaltă calitate cu o imagine cool și cea mai bună alegere pentru multe mărci de mașini grație aprobării ABE: pornind de la mașini clasice, precum VW Golf, Audi A3 la modelul A5 sau chiar BMW Seria 1 la Seria 5 sau mașini noi precum actuala generație Mercedes Clasa A. DOTZ Misano dark este disponibil în dimensiunile 7.5 X 17 | 8.0 X 18 | 8.0 X 19 | 8.5 X 19 | 9.5 X 19 | 8.5 X 20 | 9.5 X 20, oferind posibilitatea de a modifica stilul mașinii în funcție de preferințele individuale. Continuați să ridicați ștacheta!

Cifre și Date: DOTZ Misano dark
Dimensiuni:

7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 inch

Finisare:

gunmetal față lucioasă

Arhitectură:

turnată, monobloc, prindere cu 5 găuri

Sarcină:

până la 740kg

TPMS:

100% compatibilă TPMS

ABE:

pentru o gamă largă de modele de automobile

Garanție:

2 ani