AEZ Cliff - Vederi
Buy now
AEZ Cliff
9,0 X 20 | 10,0 X 21

AEZ Cliff high gloss

Designul sportiv cuprins între maşinile mici şi SUV-uri

“Cliff“ face referire la o plajă şi la panorama de la malul mării. Cu ajutorul termenului jantă din aliaj, renumitul producător german AEZ a creeat un design încrezător şi atractiv pentru şoferii care doresc să combine ceea ce este special cu ceea ce este perfect. Dinamicul model AEZ Cliff, cu cele opt dimensiuni ale sale, cuprinse între 16 şi 21 de inch, se potriveşte majorităţii automobilelor. Indiferent că este vorba despre o maşină de oraş, cu dimensiuni mici, cum ar fi un Mini Coupé sau un automobile premium elegant, precum Audi A6/A7 sau chiar un SUV ca BMW X3, X5 sau X6 –AEZ Cliff le conferă o imagine atletică şi elegantă, care uimeşte de fiecare dată.

AEZ Cliff se impune prin designul său cu spiţe încrucişate, într-o interpretare nouă, cu cinci spiţe duble, care se intend mult în buza jantei. Designul reprezintă armonizarea completă a interacţiunii vizuale şi tehnologice a spiţelor şi a zonei centrale. Cel din urmă a fost optimizat în cadrul fazei de dezvoltare. Noul “butuc inteligent” de la AEZ contribuie la obţinerea unui design mai compact şi detaliat. Acesta primeşte adâncime şi elemente 3D prin muchia îndoită spre interior.

În cazul dimensiunilor mari, designul “maximum concav” al jantei o face să fie foarte potrivită pentru SUV-urile de la BMW, mai exact pentru X5 şi X6. Designul noii jante din aliaj este potrivit atât cu automobile din segmental executive, precum Audi A7 şi BMW Seria 5 şi pentru maşini compacte de success, cum ar fi VW Golf şi Audi A3.

În versiunile de 16 şi 17 inch (cu prindere cu 4 găuri), AEZ Cliff se potriveste şi cu maşinile şic de dimensiuni mici, precum Mini Coupé sau Mini Roadster, Opel Adam, Fiat 500 sau VW up!, aducându-le un plus de atractivitate prin augmentarea eleganţei sportive a acestora.

În plus faţă de designul high gloss, elegant şi cu mult stil, acest model este disponibil şi în versiunea black, cu partea din faţă lucioasă. În cazul dimensiunilor de 20 şi 21 de inch, anvelopele run-flat pot fi utilizate fără probleme cu noul AEZ-Cliff. Graţie noii cocoaşe EH2 +, această jantă oferă posibilitatea de a utiliza în totalitate caracteristicile anvelopelor run-flat.

AEZ Cliff/AEZ Cliff dark – Date şi Cifre:
Dimensiuni (prindere cu 4 găuri): 7x16, 7x17
Dimensiuni (prindere cu 5 găuri): 7x16, 7x17, 8x17, 8x18, 8x19, 8,5x19, 9,5x19, 9x20, 10x21, 11,5x21 inch
Finisare: High Gloss / black, faţă lucioasă
Arhitectură: turnată, monobloc
Autorizație Generală de Exploatare (GOP): da
Sarcină: până la 1.025 kg
Menţiuni: pregătită pentru TPMS şi lanțuri de zăpadă
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
10.05.2019
AEZ Panama dark două noutăți, care formează un tandem convingător ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor AEZ, in apropierea dumneavoastra...
10.05.2019
AEZ Panama dark două noutăți, care formează un tandem convingător ...
Afla mai multe
AEZ Cliff - Dimensiuni si date
9,0 X 20 | 10,0 X 21

Detalii tehnice:

Data Cliff HG*: 7,00 X 17"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* HG = High gloss

5/108.0
48.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish