AEZ Cliff dark - Vederi
Buy now
AEZ Cliff dark
9,0 X 20

AEZ Cliff dark

Designul dark evidenţiază automobilele moderne

Cu noua jantă din aliaj Cliff dark, renumitul producător german de jante din aliaj, AEZ, propune un model care atrage privirile şi este foarte hotărât. Şoferii care caută ceva special combinat cu ceva perfect vor admira imaginea sportivă şi elegantă a modelului AEZ Cliff dark. Graţie disponibilităţii modelului în opt dimensiuni (de la 16 la 21 inch), acest design dinamic şi încrezător se potriveşte multor modele de automobile. Indiferent că este vorba despre o maşină de oraş, de dimensiuni mici, precum Mini Coupé, un automobil premium elegant, cum este Audi A6/A7, sau de un SUV precum BMW X3, X5 sau X6 – excepţionalul model Cliff dark atrage privirile fără excepţie.

La fel ca şi modelul high-gloss, AEZ Cliff, versiunea Cliff dark are un design convingător şi într-o interpretare nouă, cu spiţe care se întretaie. Cinci perechi de spiţe duble, a căror parte frontală este argintie lucioasă, se întind mult în buza subţire a jantei. Contrastul dintre elementele cu nuanţe deschise şi închise conferă modelului AEZ Cliff dark o doză suplimentară de “uşurime”. Designul se concentrează pe armonizarea completă a interacţiunii vizuale şi tehnologice a spiţelor şi a zonei centrale, aspect optimizat în etapa de dezvoltare. Noul “butuc inteligent“ contribuie la obţinerea unui design mai compact şi detaliat. AEZ Cliff dark capătă adâncime din cauza muchiilor îndoite spre interior.

În cazul dimensiunilor mai mari ale acestui model, designul “maxim concav “ face ca această jantă să fie potrivită pentru SUV-urile elegante şi puternice de la BMW precum X5 sau X6. Automobile moderne din clasa medie şi executive, precum Passat CC, Audi A6 sau BMW Seria 5 sunt şi ele îmbogăţite visual de AEZ Cliff dark. Modelele compacte şi elegante Volkswagen Golf, SEAT Leon sau BMW Seria 1 devin extraordinare într-o manieră sportivă. Pentru dimensiunile 16 şi 17 inch (cu 4 găuri de prindere), AEZ Cliff dark se potriveşte şi cu maşinile şic, de dimensiuni mici, precum Mini Coupé şi Mini Roadster, Opel Adam, Fiat 500 sau VW up!. La urma urmelor, acest model sugerează adevărata măreţie, mai ales în cazul dimensiunilor mici.

Lucios pe partea din faţă şi negru pe laterale, designul acesta este disponibil şi într-o versiune elegantă, high gloss. Combinaţia cu anvelope run-flat este posibilă pentru dimensiunile de 20 şi 21 inch graţie noii tehnologii EH2+Hump.

AEZ Cliff/AEZ Cliff dark – Date şi Cifre:
Dimensiuni (prindere cu 4 găuri): 7x16, 7x17
Dimensiuni (prindere cu 5 găuri): 7x16, 7x17, 8x17, 8x18, 8x19, 8,5x19, 9,5x19, 9x20,10x21, 11,5x21 inch
Finisare: High Gloss / black, faţă lucioasă
Arhitectură: turnată, monobloc
Autorizație Generală de Exploatare (GOP): da
Sarcină: până la 1.025 kg
Menţiuni: pregătită pentru TPMS şi lanțuri de zăpadă
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
10.05.2019
AEZ Panama dark două noutăți, care formează un tandem convingător ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor AEZ, in apropierea dumneavoastra...
10.05.2019
AEZ Panama dark două noutăți, care formează un tandem convingător ...
Afla mai multe
AEZ Cliff dark - Dimensiuni si date
9,0 X 20

Detalii tehnice:

Data Cliff dark BLPO*: 7,00 X 16"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/115.0
40.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish