DEZENT TZ-c graphite - Vederi
Buy now
DEZENT TZ-c graphite
6,5 X 16 | 7,5 X 17 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18

TZ-c Graphite - Noua jantă cu spițe duble si omologare ECE de creată special pentru automobilele BMW.

Cinci spițe duble, sarcină mare, de până la 810 kg per jantă, trei variante de culoare și absolut libere de omologare, grație aprobării ECE. Acestea sunt detaliile principale ale noii jante de top de la DEZENT. Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și fabricat special pentru automobilele care poartă sigla constructorului bavarez de automobile. Grație numărului mare de aplicații ECE, această jantă din aliaj se potrivește perfect din punct de vedere tehnic cu automobilele BMW Seria 5, Seria 6 și Seria 7. Cuvintele cheie sunt "Car-Specific Wheels" (Jante create special pentru o anumită marcă de automobile) – prezoanele originale și capacele centrale ale mașinii pot fi utilizate în acest caz.

Cu cele două variante de culori, Grafit Mat și argintiu clasic, această jantă este pe gustul oricui. Aranjamentul spițelor este bine echilibrat iar zona centrală adâncită scoate și mai bine în evidență forma spițelor. Aplicațiile pentru autovehicule cu prinderi în 5 găuri dispuse pe un cerc cu diametrul de 112 mm sunt oferite cu dimensiunile 7,5x17 și 8,0x18 inch. Eleganța sportivă a modelului DEZENT TZ oferă automobilelor premium fabricate în Germania un punct forte suplimentar. Mai mult, în afară de aprobările ECE menționate deja, DEZENT, producătorul german de jante de înaltă calitate, oferă certificări ABE pentru multe alte automobile. Indiferent că vorbim despre ECE sau ABE, niciuna nu necesită acte adiționale. 100% testate din punct de vedere tehnic. Ușor de montat și o alternativă perfectă la jantele originale mai scumpe. Pe scurt: schimbă și mergi.
Configurator Utilizati configuratorul pentru a vedea cum arata aceasta janta montata pe masina dumneavoastra.
06.11.2018
DEZENT TZ-c Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și ...
Afla mai multe
Cautati un distribuitor Cautati un distribuitor al produselor DEZENT, in apropierea dumneavoastra...
DEZENT TZ-c graphite - Dimensiuni si date
6,5 X 16 | 7,5 X 17 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18

Detalii tehnice:

Data TZ-c graphite GRAPMA*: 6,50 X 16"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* GRAPMA = Graphite matt

5/112.0
22.0

JANTELE ALCAR SUNT 100 % COMPATIBILE TPMS


Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS) sunt dispozitive integrate, care monitorizează permanent presiunea din anvelope si sunt obligatorii pentru toate autovehiculele noi, inmatriculate incepand de la 1 noiembrie 2014.

Toate jantele ALCAR au fost deja pregătite pentru a fi compatibile cu senzorii wireless necesari (TPMS direct) inca de la inceputul anului 2012. Astfel, achizitionarea de jante este facila deoarece pentru clientii ALCAR nu se schimba nimic..

Soluția TPMS oferita de ALCAR industriei de profil

  • ALCAR senzori
  • ALCAR unelte pentru programare
  • ALCAR unelte pentru asamblare si service
  • ALCAR informatii online pentru reconfigurare senzori
  • ALCAR integrare TPMS in Webshop
  • ALCAR consultanta si calitatea serviciilor

DISCUTATI CU ALCAR INAINTE DE A LUA O DECIZIE! 

MAI MULTE DESPRE TPMS
RDKS
 

ALCAR antifurturi roti

SICURIT, SICUBLOC, SICUSTAR

Pentru mai multă siguranță, ALCAR Wheelbase Romania vă pune la dispoziție o gamă bogată de dispozitive antifurt pentru roți. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos pentru a găsi partenerul ALCAR Wheelbase Romania din zona dumneavoastră.

GASITI UN PARTENER

accessory-pic
 

DOTZ CUSTOM FINISH


Ornamente, capace centrale și capace valve pentru toate gusturile.
Dacă doriți să adăugați un plus de personalitate jantelor dumneavoastră,
 partenerii ALCAR Wheelbase Romania vă pot ajuta să identificați ornamentele disponibile pentru acestea.


DOTZ-WHEELS.COM
DOTZ Custom Finish