DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT Van alloy wheel dark side DEZENT Van dark alloy wheel front DEZENT Van dark alloy wheel extreme side

VAN dark

NEGRU LUSTRUIT
DEZENT VAN DARK

Design solid pentru toate camionete ușoare, furgonete și microbuze 

Segmentul de piață al vehiculelor de transport mari și al furgonetelor devine, de asemenea, din ce în ce mai important pe piața autoturismelor. Noul Mercedes V-Class a extins piața, iar modelele VW T5/T6 Crafter sunt încă cele mai bine vândute. DEZENT a dezvoltat acum o nouă jantă din aliaj ușor pentru această clasă de vehicule.

O provocare pentru designerii de la DEZENT a fost să creeze o jantă elegantă din aliaj ușor, cu o capacitate de încărcare foarte mare pentru această clasă de vehicule. Rezultatul este „vantastic": noua jantă din aliaj ușor cu design cu cinci spițe are o capacitate de încărcare de până la 1.350 de kilograme și, prin urmare, este potrivită pentru majoritatea camionetelor și furgonetelor ușoare. Spițele trapezoidale fac ca janta să pară mai delicată, iar procesul complex de fabricare a turnării la presiune joasă asigură stabilitate maximă. Există doar câteva jante pe piață de această calitate care au o capacitate de încărcare atât de mare. Datorită variantelor cu cinci și șase găuri de prindere de 6,5 x 16 inci, janta din aliaj ușor este disponibilă pentru aproape toate modelele de camionete ușoare și furgonete.

Cu o garanție de trei ani și licența generală de funcționare (ABE) pentru numeroase modele de vehicule, DEZENT își subliniază pretenția de a oferi jante de foarte înaltă calitate pentru un grup țintă atent la preț. Pe lângă finisajul argintiu clasic, DEZENT oferă și o versiune lăcuită în negru, cu o bară lustruită numită „DEZENT Van dark”.

VAN DARK
VAN dark - Dimensiuni și caracteristici Culoare:
PCD: 5/112.0 5/114.3 5/118.0 5/120.0 5/130.0 5/160.0 6/130.0
OFFSET (ET):
52.0
50.0
50.0
51.0
60.0
68.0
60.0
62.0