Doi titani într-un tango stradal strălucitor

BMW X5 a fost unul dintre cele mai dezirabile vehicule din clasa sa, încă de la lansare, în 1999, dovadă fiind și faptul că a fost mereu în fruntea listelor cu cele mai furate vehicule din ultimii ani. Actuala generație G05 a SUV-ului este pe piață din 2018.

AEZ Leipzig a fost dezvoltat special pentru SUV-uri premium mari à la X5 și pentru mașini electrice grele. Cu o capacitate de încărcare de peste 1000 de kilograme și un aspect masiv cu elemente de design surprinzător de ușoare, acest model nou de jantă poate fi considerat "încălțămintea" perfectă pentru vehiculele impunătoare, așa cum poate fi văzut în ultimul nostru clip video. AEZ are acum o gamă largă de roți atractive, fără omologare, pentru vehicule electrice și hibride.

În cea mai interesantă formă disponibilă, puternicul X5 se bazează pe tehnologia hibridă economică și ecologică xDrive45e, care este mai mult decât capabilă să sporească valențele sportive ale mașinii, datorită puterii totale generate de 394 CP și 600 Nm.

Exemplul din imagine folosește cea mai mare dimensiune a jantelor din aliaj AEZ Leipzig,  22 inchi (VA 9,5x22 inchi, HA 10,5x22 inchi) pentru a capta atenția și a oferi o bază solidă și dinamică pentru impresionanta prezență a bolidului dotat cu un motor turbo în șase cilindri și tracțiune integrală. În special în combinația cu varianta de culoare negru lucios, cu față lustruită, rezultatul este o "încălțăminte" sportivă și compactă, cu un aspect general surprinzător de lejer și aerisit. Împreună cu anvelopele montate în dimensiunile 275/35/22 pe puntea față și 315/30/22 în spate, combinația roată-anvelopă nu are nevoie de omologări suplimentare.

AEZ Leipzig - BMW X5 M

Jucându-se cu un amestec de rafinament sportiv și eleganță discretă, AEZ Leipzig dark subliniază cei doi stâlpi juxtapuși ai lui X5 sDrive45e. În viața de zi cu zi, SUV-ul oferă un confort excelent datorită suspensiei pneumatice standard și a conducerii ultra-silențioase. Cu toate acestea, la o apăsare de buton, suspensia pneumatică este gata să ducă această bestie la viteze de autostradă. De asemenea, la nevoie, sistemul smart drive va devia rapid acest hibrid de 2,5 tone de la cursul său drăgălaș, schimbând treptele mai agresiv și mai rapid, pentru a transforma acest cumpătat sistem de propulsie cu 6 cilindrii în linie într-o turbină de putere la turație maximă, cu ajutorul sistemului inteligent e-boost. Astfel, suta de kilometri pe oră va fi atinsă în 5,6 secunde, cu o accelerație continuă și furibundă până la viteza maximă de 235 km/h.

aez leipzig bmw x5 m 2022

Cu toate acestea, tehnologia hibridă poate fi folosită și pentru a economisi combustibil, permițând un minim de 60 km de călătorie complet electrică cu până la 135 km/h, datorită unei baterii litiu-ion de 24 kWh care alimentează un un puternic motor electric de 83 kW, care a fost integrat în cutia în Steptronic cu opt trepte și care acţionează toate cele patru roţi. În modul hibrid „Eco Pro”, X5 este surprinzător de economic datorită sistemului de recuperare a energiei la coborâre.

aez leipzig dark

Împreună cu jantele din aliaj AEZ Leipzig dark, X5 xDrive45e oferă un aspect general armonios, capabil să implementeze și să-și utilizeze optim aptitudinile dinamice.

Doriți să încercați jantele AEZ Leipzig pe propria mașină? Nimic mai simplu. Accesați configuratorul de jante AEZ, introduceți detaliile mașinii și admirați toate roțile compatibile. Configuratorul de jante oferă, de asemenea, o mulțime de recomandări utile și informative.