Un design-duo puternic

Ambele sunt ultimul răcnet, ambele sunt în cea mai expresivă formă. Când designul extrovertit din Spania întâlnește cea mai nouă iterație a designului clasic multi-spițe, rezultatul nu poate fi decât captivant. Și, încă o dată, AEZ demonstrează cât de rapid reacționează la noile modele lansate pe piață, prezentând întotdeauna jantele care să li se potrivească perfect, împreună cu toate certificările necesare.

Construcție clasică cu detalii lucioase.

Designul multi-spițe este popular pentru mai multe motive. Acest design permite combinarea detaliilor subtile cu o construcție clasică. Aspectul general al jantelor AEZ Porto dark este dominat de spițele delicate cu suprafețe înclinate, în timp ce zona centrală rămâne compactă. Conduita deosebită provine din contrastul generat între segmentele lustruite ale spițelor și vopseaua gunmetal. În imaginea prezentată, Cupra Formentor are montate jantele AEZ în 8,5x21 inchi, un format care scoate în evidență abundența detaliilor prezente la Porto dark. Această jantă este disponibilă în multe alte dimensiuni, între 18 și 21 de inchi, ceea ce o face deosebit de potrivită pentru mașinile premium din gama medie și superioară.

Musculos și extravagant

Marca spaniolă Seat este binecunoscută pentru designul inovator. Vârful de lance sportiv al mărcii Seat, Cupra, a împins status quo-ul încă de la reiterația sa, impresionând încă de la lansarea primului model complet independent, crossover-ul Cupra Formentor. Cu o linie a acoperișului mai joasă și care coboară spre haion, modelul spaniol iese imediat în evidență printre masele de SUV coupé-uri, prezentând o parte frontală agresivă, o secțiunea spate musculară, cu o bandă LED caracteristică și patru țevi de eșapament distincte, care fac din Formentor un model extrem de expresiv.

Calitate carcateristică grupului.

Din punct de vedere al aspectului, Formentor iese în evidență în rândul maselor, în timp ce din punct de vedere tehnic se bazează pe o rețetă dovedită. Bazat pe platforma MQB a Grupului VW, Seat a adus tot ce este modern și potrivit pentru utilizarea urbană, începând cu varietatea largă de motoare, care este combinată cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj în șapte trepte (schimbarea manuală a treptelor în șase trepte este rezervată pentru echipamentele standard). Șasiul este adaptiv, distribuția spațiului este foarte generoasă, iar sistemul de infotainment este de ultimă generație, precum și controlul acestuia.

Ceva pentru toată lumea

În ceea ce privește motorizarea, clienții Formentor pot alege dintre șapte configurații, în funcție de transmisie și cutia de viteze. Pornește cu motoare diesel și pe benzină de 110 kW (150 CP) și tracțiune față. Celelalte configurații cu patru cilindri și tracțiune integrală variază de la 140 kW (190 CP) la 228 kW (310 CP). Motorizarea de top este VZ5 cu cinci cilindri și 287 kW (390 CP), care sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde. Motorizarea 1.4 e-hybrid este disponibil cu 150 kW (204 CP) sau VZ cu 180 kW (245 CP).

Indiferent de echiparea aleasă și împreună cu AEZ Porto dark, Cupra Formentor va avea întotdeauna o siluetă elegantă și sportivă.

Cauți altă mașină sau altceva este pe gustul tău? Cu ajutorul Configuratorului de jante 3D AEZ https://www.aez-wheels.com/3DKonfigurator/index.php?lcs=onz2sm13at&country=ro;ro vei găsi lookul potrivit pentru fiecare model.

Dacă sunteți în căutarea inspirației sau pur și simplu doriți să cunoașteți marea comunitate AEZ, veți găsi oameni cu gânduri similare pe paginile noastre de Facebook și Instagram.