Un featuring de excepție: Polestar 2 și AEZ Steam

Design scandinav minimalist

Autovehiculul electric Polestar 2 atestă faptul că simplitatea și minimalismul în materie de design sunt suficiente pentru a întoarce orice privire. Nu este nici o coincidență faptul că limbajul de design scandinav este predominant atât în interior cât și la exterior. Marca Polestar recent lansată este deținută în egală măsură de Volvo și Geely. Janta din aliaj cu o multitudine de spițe și masă optimizată AEZ STEAM se îmbină foarte bine cu filozofia de design nordică.

AEZ Steam Polestar 2 Contentpic01
Standardul suedez de siguranță!

Filozofia suedeză este resimțită la capitolul siguranță, Polestar 2 reușind să obțină 5 stele în testele Euro NCAP. Modelul suedez a excelat prin distanțele scurte de frânare înregistrate, Polestar 2 fiind un autovehicul electric capabil în versiunea de top dotată cu tracțiune integrală și un propulsor care dezvoltă 408 CP (300 kW) și 660 Nm cuplu și care poate atinge 100 km/ h în doar 4,7 secunde. Mai există și alte două versiuni cu tracțiune față mai temperate din punct de vedere al performanțelor, una cu un propulsor de 224 de cai putere ( 165 kW ) iar cealaltă cu 231 de cai putere ( 170 kW ) și o autonomie maximă de 542 km grație acumulatorului de 78 kWh.

Polestar2 Bild2
Primul automobil dotat cu sistem de operare Android

Pe lângă experiența la condus inedită, Polestar 2 te încântă și prin interiorul său sublim stilizat într-o manieră minimalistă, planșa de bord fiind dominată de un un ecran rectangular vertical cu o diagonal de 11.2 inci care reprezintă consola centrală. Polestar 2 este primul automobil dotat cu sistemul de operare Android care beneficiază de actualizări over-the-air. Experiența acustică este amplificată de sistemul audio ultra performant, de a cărui companie te vei bucura în timpul deplasărilor pe distanțe lungi.

Polestar2 Bild3
Design-ul clasic al jantei multi-spiță reinterpretat conform ultimelor tendințe tehnologice

Design-ul sportiv și elegant al jantei AEZ STEAM desăvârșește aspectul minimalist al modelului Polestar 2. “Bijuteria” fabricată în Germania marca AEZ este produsă într-o multitudine de dimensiuni care variază între 19 și 20 de inci. Versiunea standard a jantei beneficiază de suprafețe polișate care oferă un plus de eleganța aspectului dinamic characteristic AEZ.

Polestar2 Bild4