Partenerul perfect pentru iarnă

AEZ Tioga titan și graphite

Numele Tioga provine din limba tribului Indian Iroquois și înseamnă "la încrucișare de drumuri". Un motiv suficient pentru departamentul de design de la AEZ nu doar să utilizeze acest nume, ci să încorporeze metafora pentru bifurcație "fork", utilizând spițele duble pentru acest model.

Umbraco 1

Tioga este disponibilă în două variații de culori – graphite sau titan adică graphite mat cu față polișată. În ambele versiuni, noua jantă AEZ impresionează prin eleganță și compatibilitatea tehnologică. Indiferent că este ECE sau ABE, AEZ Tioga oferă multe aplicații care nu necesită aprobări suplimentare pentru multe mașini de dimensiuni medii. Grație noului sistem de vopsire SRC, janta din aliaj este, de asemenea, 100% potrivită pentru iarnă.

Umbraco 2

Noua AEZ Tioga marchează un punct important în segmentul jantelor cu omologare ECE. Janta AEZ cu spițe duble și suprafețe retrase este disponibilă acum de la comercianți în dimensiuni de la 17 la 19 inch pentru cele mai cunoscute mașini de clasă medie printre care Audi A3, A4, A6 și Audi Q3, BMW Seria 3 și 5, VW Golf, VW Tiguan, Seat Tarraco, Seat Leon, Skoda Ateca sau the Skoda Karoq.

Umbraco 3

SRC. Noua vopsea utra-dură pentru iarnă

AEZ reprezintă cea mai înaltă calitate în producția jantelor premium, de aceea, utilizăm celor mai bune materiale disponibile. Cu noul sistem de vopsire SRC paint, care constă din trei straturi de protecție foarte durabile și ultra-dure, producătorul german de jante garantează protecție perfectă, mai ales în sezonul rece.

Umbraco 4

Mai este puțin până la sezonul de iarnă, dar ca un șofer pasionat ce ești, poți găsi în avans cele mai bune și atractive produse.

Pornește în următoarea aventură și încearcă virtual jantele pe care le dorești direct în configuratorul de jante.