FK520 - Noul Vârf de Lance al Gamei FALKEN AZENIS!

FALKEN AZENIS FK520 BANNER

FALKEN Tire inaugurează, ultima generație de anvelope ultra performante, orientate spre manevrabilitate, performanță și asigurarea unei game extinse de aplicații, odată cu lansarea modelului AZENIS FK520. Cea mai recentă anvelopă din gama AZENIS a luat naștere grație experienței vaste dobândite în urma prezenței extinse în sfera sporturilor cu motor, coroborată cu accesul la cele mai avansate tehnologii și cele mai recente materiale.

Structura optimizată a anvelopei de vară FALKEN este ranfosată cu fibre de aramid, AZENIS FK520 oferiind o rigiditate crescută a benzii de rulare, necesară pentru a asigura o stabilitate crescută și o direcție precisă. Fibrele de aramid sunt utilizate în construcția anvelopelor pentru circuit, această tehnologie oferiind ingineriilor FALKEN perspectiva necesară pentru asigura anvelopei FK520, o structură care beneficiază de o masă redusă cu 10% față de generația precedentă, avantajele fiind resimțite prin reducerea rezistenței la rulare și implicit eficientizarea consumului de carburant.

Eficacitatea design-ului complex al benzii de rulare reflectă nivelul remarcabil al performanțelor oferite pe carosabil ud și uscat. Fiind noul vârf de lance al gamei AZENIS, modelul FK520 nu face compromisuri atunci când vine vorba de maximizarea performanțelor și aderenței oferite.

Profilul modelului AZENIS FK520 a fost conceput cu ajutorul tehnologiei avansate 4D-Nano Design, care permite simulări precise, la nivel molecular, ale structurilor polimerilor din compoziția cauciucului, asigurând astfel nivelul optim de elasticitate, într-o plajă largă de temperaturi. Înglobarea acestei tehnologii are ca rezultat eficientizarea consumului de carburant cu până la 5 procente față de pneurile convenționale și îmbunătățirea performanțelor oferite pe carosabil ud.

Blocurile robuste „Diamond Cut” prezente pe marginea benzii de rulare, au un rol important în amortizarea zgomotului produs în rulare.

Amprenta generoasă la sol facilitează o uzură uniformă în timp, menținând astfel aderența în cote optime la rularea pe carosabil ud și uscat.

FALKEN AZENIS FK520 PREVIEW

FK520, noul vârf de lance al gamei AZENIS, oferă performanțe de top, fiabilitate crescută și eficiență optimă, urmând a fi produs inițial în optzeci și unu de dimensiuni care variază între 17 și 21 de inci, începând cu primăvara aceasta.