GT Radial SportActive 2 apreciat în testul EVO

GT Radial Sportactive 2 HEADER
Pneurile de vară ultra performante GT Radial SportActive 2 au înregistrat rezultate remarcabile în testele de specialitate desfășurate de publicația EVO în decursul acestui an, modelul GT Radial ocupând primul loc în probele de rezistență la acvaplanare în curbe și linie dreaptă, reușind astfel să securizeze poziția a șasea în clasamentul general, devansând modelele consacrate rivale.
Anvelopele de vară participante cu dimensiunea 225/40Z R18, au fost testate cu ajutorul unui Audi S3, dotat tracțiune integrală de tip Haldex.
Aderența pe carosabil ud și uscat, rezistența la rulare și manevrabilitatea au fost evaluate riguros în ture consecutive cronometrate.
Comparativ cu modelul anterior, GT Radial SportActive 2 oferă o îmbunătățire cu 15% a frânării pe carosabil ud și o optimizare cu 10% a manevrabilității pe carosabil ud, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Noua generație a modelului SportActive, oferă un randament kilometric extins cu 5% față de predecesorul său, zgomotul exterior înregistrat în rulare fiind de doar 69 dB.
GT Radial SportActive 2 a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud, în conformitate cu normele și reglementările UE în vigoare, performanță egalată de toate dimensiunile disponibile.
Sportactive 2

Anvelopele GT Radial SportActive 2 sunt proiectate și fabricate în Centrul European de cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, Germania, fiind produse într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16 și 20 de inci, cu lățimi de până la 255 mm și indici de viteză V, W, Y.