DEZENT inovează

Folosește capacele centrale originale la noile jante DEZENT.

Uneori înțelegem valoarea unui lucru numai după ce a dispărut – capacele butucului roții, spre exemplu. Unii oameni s-ar putea să-l vadă doar la o inspecție mai atentă, dar faptul că „ceva” lipsește nu numai ca este tangibil, ci este și foarte vizibil. Cu gândul la mărcile auto, DEZENT își concentrează eforturile și oferă o soluție rapidă și ușoară pentru instalarea capacelor centrale originale folosind un inel adaptor pentru capac. În acest fel, șoferii beneficiază de o gamă largă de modele de jante fără a mai fi nevoiți să renunțe la capacele centrale cu sigla vehiculului.

 

DEZENT extinde posibilitățile de personalizare a mașinii prin includerea brandului dinamic și în trend, CUPRA. Astfel, de acum inainte, jantele producatorului german DEZENT pot fi customizate rapid folosind capacul central original al modelelor ATECA, BORN, FORMENTOR LEON și LEON SP.

Image2
Marca în centrul atenției

În dezvoltarea și proiectarea noilor jante s-a pus preț pe folosirea capacelor centrale pentru jantă originale. Astfel, DEZENT prezintă o ofertă alternativă perfectă la jantele originale, care sunt mult mai scumpe, și facilitează integrarea mărcii în aspectul general al mașinii.  

Image1
DEZENT inovează

Configuratorul de jante 3D DEZENT. Totul dintr-o privire.

Configuratorul de roți 3D DEZENT este o bază digitală pentru orice caută roțile potrivite.  În plus, meniul dedicant jantelor oferă toate informațiile necesare despre potrivirea roților, capacelor centrale, montaj, senzori TPMS și antifurt - totul la îndemână dintr-o privire.

DEZENT - simplu și usor.

Încearcă acum configuratorul de jante 3D DEZENT!

Image3 EN