Viitorul este vesel: DEZENT AO întâlnește KIA EV6

Nu există nicio îndoială că mobilitatea post-combustibili-fosili câștigă teren, antrenând intreaga industrie auto și nu numai. DEZENT s-a dedicat acestei tendințe, pe de o parte, punând tehnicieni să abordeze sarcinile utile mai mari induse de baterie, și pe de altă parte, încurajând designerii DEZENT să experimenteze cu noi idei de design care vor avea un impact vizual asupra noului mod de a trece în viitor în mod durabil și ecologic.

Design futurist și sarcini utile mari.

Cu o sarcină utilă de 810 kg pe jantă, DEZENT AO este exemplul perfect pentru o roată care poate gestiona cu ușurință mașinile electrice (BEV) și hibrizii plug-in. Cu toate acestea, atuul jantei este aspectul său special. Designul futurist cu detalii surprinzătoare și jucăușe celebrează atât un mod de viață conștient de mediu, cât și stilat, ceea ce îl face însoțitorul optim pentru un autovehicul BEV, precum KIA EV6.

Bild 1
Tehnologie de 800 de volți în gama medie: KIA EV6

Fratele mai sportiv al lui Hyundai Ioniq 5 este în mod clar o mașină cu totul specială, deoarece se bazează pe tehnologia revoluționară de 800 de volți care este folosită, de exemplu, și de Porsche în modelul full-electric Taycan. Avantajul tensiunii duble – în mod normal BEV-urile funcționează la 400 de volți – este în mod clar puterea mai mare de încărcare și, drept urmare, timpul scurt de încărcare. Puterea de încărcare de 240 kW îi permite lui EV6 să-și încarce bateria de la 10% la 80% în 18 minute.

Bild 2
Generația mai tânără respinge mașinile pe benzină și diesel

În timp ce șoferii mai în vârstă se țin adesea de ceea ce cunosc, acest lucru nu se aplică tinerilor de astăzi, cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani. Un studiu al Deutsche Zukunftsinstitut spune că, în timp ce mașinile cu motoare pe combustie sunt respinse, mașinile în general nu sunt. Peste 50% din grupa de vârstă menționată mai sus deține cel puțin o mașină care, totuși, trebuie să permită un stil de viață ecologic. Tinerii cumpărători optează aproape exclusiv pentru automobile BEV.

Bild 3
Designul intențional este important pentru mașinile electronice

Ceea ce nu s-a schimbat este că tinerii cumpărători acordă, de asemenea, multă atenție designului unei mașini. Cireașa de pe tort, trăsătura distinctivă specială, este atunci adesea o jantă specială, cum ar fi DEZENT AO, disponibilă în variantele de design dark și black. Designul său aero special, distinct, face din tridimensionalitate propria caracteristică de design. Interiorul sofisticat al lui DEZENT AO atrage atenția și aduce accente expresive chiar și în vehiculele mai discret desenate. DEZENT AO este disponibil în 19 și 20 de inchi și, datorită certificării ECE, poate fi instalat pe multe tipuri de vehicule fără autorizație. În fotografii, KIA EV6 este echipat cu DEZENT AO în dimensiunea 8x20" și anvelope în format 245/45R20.

Spațiu suficient, operare ușoară și accelerare dinamică: KIA EV6

Diversele talente ale lui KIA EV6 includ performanța sportivă a tracțiunii spate de 229 CP, care atinge 100 km/h în 7,3 secunde și are o viteză maximă de 185 km/h. Cu spațiul său generos, EV6 oferă ocupanților și bagajelor suficient spațiu și, de asemenea, convinge prin funcționarea sa bine gândită și simplă. Numeroase sisteme de siguranță sunt deja la bord ca dotare standard.

Ce design DEZENT se potrivește cel mai bine mașinii tale? Puteți afla cu ușurință cu doar câteva clicuri folosind configuratorul de jante 3D.