Noile modele de jante din aliaj ALCAR iarnă 2022/2023 - Patru specialiste și una versatilă

Noile modele de jante din aliaj ALCAR iarnă 2022/2023, patru specialiste și una versatilă.

S-a ridicat cortina pentru cele 5 noi stele ALCAR care promit o prestație fabuloasă începând cu a doua jumătate a anului: AEZ Berlin, specialistul Mercedes, DEZENT TV dedicate sarcinilor mari, DEZENT AO concepute pentru viitor și vehicule electrice (BEV-uri), DEZENT KT dedicate mașinilor asiatice din clasa mică și DEZENT TO, modelul sportiv, elegant și extrem de versatil.

Chiar dacă vara abia și-a intrat în drepturi și mulți ne gândim la sezonul estival, ALCAR s-a pregătit deja pentru sezonul rece. „SRC” este abrevierea magică care elimină frica de gheață, zăpadă, pietriș și materiale antiderapante. Acronimul reprezintă un proces de vopsire special, cu 3 straturi care acționează ca un scut invizibil de protecție.

Fie că este un model sportiv sau elegant - AEZ Berlin îmbunătățește fiecare stea

De mulți ani, mașinile Mercedes au fost sinonime cu calitatea superioară și un designul elegant. Între Clasa A și Clasa S se deschide o lume diversă de mașini premium, acoperind o gamă largă de la modelele EQA, complet electrice, până la modelele sportive AMG. AEZ Berlin a fost dezvoltat special pentru mașinile cu stele în 3 colțuri, iar datorită designului său clasic cu mai multe spițe se asortează perfect cu modelele Mercedes. Jantele multispițe cu 5 găuri sunt disponibile în variantele black și dark.

AEZ Berlin black este varianta sportivă a noului model de jantă, oferind un aspect strălucitor și deosebit de sportiv stilului familiar Mercedes, datorită flanșei sale lustruite. AEZ Berlin dark, pe de altă parte, se bazează pe accente polișate, jucându-se cu contrastul elegant dintre profunzimea tridimensională de culoare neagră a roții și accentele strălucitoare bidimensionale ale fațadei din aliaj polișat.

Cu cele două variante de design, black și dark, AEZ Berlin se potrivește de minune pe modelele Mercedes A-, B-, C- și E-Class și, datorită sarcinilor mari suportate de până la 775 kg, jantele pot fi montate pe GLC, EQA electric și mai multe variante AMG. Cu certificările ECE și VTA, acestea pot fi folosite fără înregistrare – Plug&Play! Dimensiunile variază de la 7,5x18″ la 9,0x19″.

Bild 1

Pentru autoutilitare și SUV-uri - multitalentatul DEZENT TV

Cu o sarcină utilă de până la 1050 kg, noul DEZENT TV este perfect potrivit pentru vehicule mai mari, precum VW T5/T6/T7 Multivan, Mercedes V-Class, Citroën Traveller, Opel Zafira sau Toyota Proace. SUV-urile sau mașinile complet electrice precum VW Tiguan, Skoda Enyaq și Karoq, Land Rover Velar, BMW X4/X5, Mercedes EQS, EQC, GLC sau CLC-Coupe pot fi de asemenea echipate cu DEZENT TV. Iar partea cea mai bună: întreaga gamă de dimensiuni de la 16 la 20 de inchi vine cu certificări ECE fără înregistrare, iar certificarea VTA este disponibilă pentru multe alte vehicule.

Janta DEZENT TV este turnată într-o singură piesă, disponibilă cu montare cu 5 găuri, trei finisaje expresive: argintiu, negru lucios și negru lucios cu finisaje polișate.

Bild 5

Fabricate special pentru mașinile de oraș asiatice - DEZENT KT

Cu jantele în 4 găuri DEZENT KT, producătorul german de jante ridică atenția în ceea ce privește stilul jantelor. Modelul are o sarcină utilă de până la 475 kg și este disponibilă în dimensiunile comune 6,0x15 și 6,0x16 inci, oferind certificări de montaj ECE fără înregistrare pentru Kia Stonic și Rio, precum și Hyundai i10 și i20. Certificările ECE se aplică și tuturor variantelor hibride sau complet electrice ale modelelor menționate. Certificările VTA sunt disponibile pentru multe alte mașini din aceste game. În variantele de design cu cromatică grafit mat sau gunmetal cu accente polișate, DEZENT KT oferă accente interesante, o potrivire excelentă pentru orice culoare de mașină.

DEZENT KT sunt jante din aliaj atractive datorită spițelor duble dinamice, care devin mai late spre flanșa jantei. În plus, sunt ușor îngropate în interior, ceea ce adugă profunzime notelor de design.

Bild 4

Versatilitate energică - DEZENT TO

Sportiv, dinamic, elegant – janta DEZENT TO cu spițe în V garantează momente de spectacol, cea mai puternică calitate fiind diversitatea. Cu o sarcină utilă de până la 755 kg și o gamă largă de certificări ECE, această jantă se potrivește cu aproape orice mașină, în special cu hibrizi plug-in și BEV-uri –  o jantă cu adevărat versatilă. DEZENT TO are montarea cu 5 găuri și este disponibil în diferite dimensiuni de la 17 la 19 inchi.

DEZENT TO este disponibil în variantele de culoare negru lucios și negru lucios cu finisaje polișate, subliniind în mod convenabil aspectul sportiv-dinamic al roții. Accentul este pus pe o secțiune centrală energică, de unde spițele lustruite din față merg până la flanșa jantei în formă de V. DEZENT TO dark este varianta elegantă, în timp ce omologul său lucios, DEZENT TO black amplifică proporțiile și profunzimea designului pentru note mult mai sportive.

Pentru un viitor electric - DEZENT AO

Cu stilul distinct al modelului DEZENT AO, care a fost dezvoltat special pentru modelele populare de mobilitate electrică, DEZENT este la avangarda celor mai recente tendințe. Datorită unei sarcini utile de până la 810 kg, DEZENT AO este partenerul ideal pentru BEV-uri precum Audi Q4 e-tron, Mercedes EQC/EQA, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, VW ID.3/ID.4 , Polestar 2, Volvo XC40 Recharge sau Tesla Model 3. Pentru aceste modele, sunt disponibile certificări de montaj ECE/Plug&Play fără înregistrare, precum și certificări VTA pentru multe alte mașini. DEZENT AO poate fi livrat în 19 și 20 inchi.

DEZENT AO se remarcă prin designul său AERO, cu muchii distincte și structura concavă, care conferă o tridimensionalitate dinamică. DEZENT AO este disponibil în variantele de culoare negru lucios și negru lucios cu finisaje polișate. Cu formele sale geometrice încastrate care se extind spre flanșa jantei, DEZENT AO dark infuzează fiecare model de mașină cu un caracter puternic, sporindu-le estetica, iar marginile înclinate ale spițelor DEZENT AO black dau o notă sportivă și dinamică. 

Bild 3
Bild 2

Dacă doriți să aveți o primă impresie despre cum vor arăta noile jante pe un anumit model de mașină, încercați configuratorul de jante ALCAR 3D. Pur și simplu selectați janta dorită în finisajul preferat și mașina la alegerea dvs. și vă bucurați de afișarea vizuală a combinației dvs.