Noile modele de jante pe 2022

Alcar Neuheiten Header 1920X590 01 (1)

Modele noi de jante 2022

Inovații pe 2022 în privința jantelor ALCAR din aliaj ușor

ALCAR începe anul 2022 cu noi design-uri impresionante.

Începând cu această primăvară, trei noi modele de jante, în șase variațiuni de culoare vor fi disponibile în portofoliul ALCAR pentru a oferi iubitorilor de mașini o multitudine de opțiuni având ca scop cosmetizarea aspectului automobilelor acestora.

Aplicațiile disponibile vizează o plajă largă de dimeniuni care acomodează diverse automobile din segmentul mediu până la modelele consacrate aferente segmentului de lux, SUV și autovehiculele electrice și hibride.

Majoritatea noilor modele nu necesită omologări adiționale datorită certificării ECE a jantelor.

AEZ Porto Black VM ID4 Imagepic01

AEZ Atlanta

Design-ul dinamic cu spițe drepte sfidează noțiunea timpului. Noul AEZ Atlanta se va remarca cu siguranță în orice peisaj, atât în varianta BLACK cu finisare lucioasă, cât și în varianta TITAN cu finisare mată și suprafețe frontale polișate.

Bild5

Nemaifiind necesare omologări suplimentare, janta AEZ Atlanta complementează vizual aspectul unui număr mare de modele consecrate precum: Audi A4, A5, A6, A7, A8; BMW Seria 5, Seria 6 GT, Seria 7, Volvo XC40, XC60, V60, V90 Cross Country, Tesla model 3 și alte automobile consacrate Volkswagen și Skoda.

Bild6

Ideologia AEZ

În varianta mată cu porțiuni frontale polișate, suprefețele reliefate, spițele drepte subțiri, zona centrală compactă și flancul polișat sunt detalii care accentuează design-ul, precum a spus și Charles Eames, un designer important din secolul XX-lea: „Detaliile nu sunt detalii. Ele alcătuiesc designul”.

Bild3

Grație certificării ECE de care dispune, AEZ Porto complementează aspectul automobilelor premium consacrate din segmentul mediu și limuzină precum: Audi A3, A4, BMW Seria 5, Seria 6 GT, Seria 7, Land Rover Evogue, Discovery Sport și accentueză formele futuriste ale autoturismelor electrice Jaguar E-Pace, Skoda Enyaq, Tesla Model S și Volkswagen ID4.

Bild4

DOTZ Tanaka

ALCAR înregistrează un nou succes cu noul model DOTZ Tanaka. Design-ul agresiv al jantei DOTZ îmbină o construcție concavă cu o multitudine de spițe încrucișate în formă de Y dispuse într-o manieră asimetrică pentru a genera un aspect care insuflă dinamism prin fiecare detaliu. Disponibil în două variațiuni de culoare, Black și Dark, modelul DOTZ Tanaka se va alătura din această primăvară portofoliului de jante DOTZ.

Bild1

Flancul polișat și ușor delimitat pe plan circumferențial accentuează aspectul modelului Tanaka Dark. Cele zece spițe în formă de Y ușor înclinate, culminează spre exterior într-o manieră asimetrică, generând astfel un efect tridimensional care este accentuat de construcția concavă a jantei.

Produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 18″ și 21 ″, janta DOTZ Tanaka complementează aspectul automobilelor din segmentul mijlociu și limuzinelor reprezentative segmentului premium.

În materie de aplicații, departamentul de producție s-a concentrat în special pe automobilele premium consacrate precum Audi A4, A6, BMW Seria 3, Seria 5, Seria 6 și Seria 8.

Bild2

ECE – fără omologări suplimentare

Jantele care dispun de certificare ECE nu necesită omologări suplimentare în Europa și, prin urmare, pot fi montate și utilizate fără ezitare. În plus, acestea sunt de obicei mai atractive ca preț și prin urmare, acestea reprezintă o alternativă ideală pentru modelele de jante din echiparea originală care de regulă se situează într-un segment de preț superior.

Configuratorul 3D ALCAR. Bancul de probe virtual pentru jante.

Configuratorul 3D ALCAR permite afișarea 360 a autovehiculului într-un mediu virtual, cu scopul de a facilita utilizatorului experiența digitală de vizualizare a celor mai recente jante compatibile din portofoliul ALCAR direct pe modelul de automobil dorit. Având o bază de date extinsă și actualizată periodic cu cele mai recente modele de automobile, Configuratorul 3D ALCAR oferă o experiență facilă și intuitivă, utilizatorul având la dispoziție informații elaborate despre jante, anvelope și senzori de monitorizare a presiunii în pneuri. În plus, Filtrul verde “Recomandat”, odată activat, va afișa toate configurațiile 100% compatibile cu modelul de automobil selectat.

De aceea vă recomandăm să încercați personal: CONFIGURATORUL VIRTUAL DE JANTE