Nature

Yokohama ADVAN db V552 este o anvelopă destinată în special vehiculelor cu propulsie electrică și hibridă, care asigură o rulare confortabilă, silențioasă și o autonomie extinsă.

Banda de rulare are două nervuri centrale neîntrerupte pentru stabilitate îmbunătățită și un plus de aderență la accelerare și frânare. Blocurile sunt poziționate optim pentru aderență și minimizarea zgomotului generat la rulare, iar fantele transversale și canelurile longitudinale cresc rezistența la acvaplanare. Centura de întărire laterală ofera feedback precis în viraje, iar structura blocurilor de umăr previne generarea de vibrații pentru a păstra ținuta de drum confortabilă și silențioasă. Compusul benzii de rulare este gândit pentru o uzură uniformă și o rezistență minimă la rulare, pentru un consum optim de energie la înaintare.

Yokohama ADVAN db V552 este disponibil de la 15" la 21", cu o lățime maximă de 275 mm și indici de viteză H / V / W / Y.

Nature

ADVAN Fleva V701 este o anvelopă de vară direcțională care oferă performanță extremă, precizie și control, șoferilor de mașini puternice.

Compusul avansat nanoBLEND combină polimeri rezistenți la uzură cu eficiență la înaintare a silicelor pentru a obține tracțiune uscată și umedă, fără a pierde anduranță sau autonomie. Pasul contrastant Two In One al modelului benzii de rulare funcționează pentru a reduce zgomotul generat la rulare, dar crește și stabilitatea la viteze ridicate. Nervura centrală solidă și umerii robuști ajută la o manevrare rapidă și precisă chiar și la folosire extremă prelungită.

Canelurile centrale și transversale evacuează rapid apa, pentru o rezistență excelentă la acvaplanare și distanțe mici de frânare pe carosabil umed. În același timp, acestea asigură o ventilare bună a anvelopei, când este rulată în circumstanțe extreme, pentru o uzură optimizată și performanțe constante.

ADVAN Fleva V701 este destinat autoturismelor premium și sport, cu roți de la 15" la 20", o lățime maximă de 285 mm și indici de viteză V / W.

Nature

YOKOHAMA ADVAN Sport V105 este o anvelopa de vară de maximă performanță, care oferă precizie și control șoferilor de mașini puternice.

Compusul îmbunătățit cu microsilice și ulei de portocal îmbunătățește flexibilitatea cauciucului din banda de rulare la temperaturi ridicate și îi prelungește durata de viață, oferind aderență exemplară mai mult timp.

Banda de rulare cu design asimetric este compusă din blocuri mari de umăr și nervuri circumferențiale, care asigură valori maxime de tracțiune și manevrabilitate. Cele 4 caneluri evacuează rapid apa și oferă o rezistență remarcabilă la acvaplanare, ajutând anvelopa atât la negocierea virajelor pe ploaie, cât și la frânări scurte pe carosabil umed.

YOKOHAMA ADVAN Sport V105 este disponibil de la 16" la 23", cu o lățime maximă de 325 mm și indici de viteză V / W / Y.

Nature

YOKOHAMA ADVAN Sport V107 este anvelopa de vară de performanță maximă, dezvoltată pentru șoferii de mașini sport care caută un echilibru între performanță și confort.

Banda de rulare cu design asimetric are la bază noul compus Ultra-Microsilica + Silica pentru o aderență îmbunătățită, iar amprenta largă de contact și blocurile de umăr exterior de înaltă rigiditate funcționează împreună cu nervuri circumferențiale solide pentru precizie la viteză mare și precizie în viraje. Canelurile circumferențiale cu lățime variabilă 3+1 lucrează împreună pentru a evacua rapid apa, pentru o rezistență eficientă la acvaplanare.

Structura internă a modelului ADVAN Sport V107 dispune de tehnologia Yokohama Matrix Body Ply Structure care utilizează un strat de carcasă din mătase artificială care ajută la menținerea rigidității laterale, reducând în același timp greutatea anvelopei, pentru o manevrare agilă și o călătorie confortabilă. Două curele rigide din oțel sunt întărite cu un singur strat de armare din poliamidă.

Bazat pe tehnologia dezvoltată prin participarea la sporturi cu motor și testele la circuitul de testare Nürburgring din Germania, ADVAN Sport V107 este o anvelopă de stradă cu pedigree de circuit.

YOKOHAMA ADVAN Sport V107 este disponibil de la 18" la 24", cu lățimea maximă de 325 mm și indici de viteză W / Y.

NatureYOKOHAMA BluEarth-GT AE51 este o anvelopă de vară destinată turismelor și SUV-urilor, care oferă o aderență excelentă atât pe suprafețe uscate, cât și pe cele umede.

Modelul are rezistență ridicată la uzură, rezistență scăzută la rulare și confortul ridicat la condus, cu performanță excelentă pe suprafețe umede, datorită benzii de rulare asimetrice și a sistemului de caneluri în zigzag.

Seria de anvelope BluEarth folosește ingrediente sustenabile, precum uleiul de portocal inclus în amestecul benzii de rulare, care ajută anvelopele să economisească energie, atât în procesul de producție, cât și pe șosea.
 
YOKOHAMA BluEarth-GT AE51 este un model disponibil de la 14” la 20”, cu o lățime maximă de 275 mm și indici de viteză T / H / V / W.
 

Nature

BluEarth-XT AE61 sunt anvelope de clasa premium concepute pentru SUV-uri de mici și mari dimensiuni.

Modelul se caracterizează printr-o banda de rulare asimetrică cu patru caneluri drepte, asistate de mici lamele și caneluri transversale, care ajuta anvelopa să dreneze apa eficient pe carosabil umed. Părțile laterale sunt mai rigide pentru mai mult control în viraje, iar amprenta de contact cu partea carosabilă a fost proiectată pentru a avea o presiune uniformă, pentru uzură uniformă și performanță susținută.

Yokohama folosește noua tehnologie de amestecare a cauciucului - A.R.T. mixing. Datorită combinației de silice și polimeri, a fost posibilă obținerea unuii compus care să garanteze distanțe de frânare mai scurte pe suprafețe uscate și umede, afectând în același timp pozitiv consumul de combustibil al mașinii.
 
YOKOHAMA BluEarth-XT AE61 este disponibil de la 16” la 20”, cu lățimea maximă de 235 mm și indici de viteză H / V / W.
 

Nature

YOKOHAMA GEOLANDAR X-CV G057 este conceput pentru automobile de tip Crossover/SUV și se adresează în special șoferilor care doresc anvelope de vară sofisticate cu profil redus și jante cu diametru mare, precum și versatilitate pe drumurile de munte, unde mai poți întâlni ocazional drumuri noroioase sau acoperite cu zăpadă.

Modelul cu inscripție M+S este încărcat cu cele mai noi funcții și tehnologii pentru a oferi încredere și performanță de lungă durată, pe orice drum. Banda de rulare este special concepută pentru tracțiune sigură pe drumuri umede și noroioase, iar umerii cu întăritură oferă un răspuns precis al direcției. Striațiile și varietatea de blocuri oferă aderență în orice condiții și atenuează vibrațiile și zgomotul generate la rulare. Cu ajutorul compusului avansat de silice și al amprentei de contact mărită, uzura va fi uniformă, iar anvelopa va avea un randamnet kilometric extins.

YOKOHAMA GEOLANDAR X-CV G057 este disponibil de la 18" la 22", cu lățimea maximă de 315 mm și indici de viteză H / V / W.

Nature

YOKOHAMA BluEarth-4S AW21 este o anvelopă all-season destinată unei game variate de autoturisme, de la clasa mini și compactă la crossover-uri și SUV-uri.

Banda de rulare este realizată dintr-un amestec de cauciuc polimeric foarte durabil, cu adaos de silice de înaltă calitate, care fac anvelopa rezistentă atât la uzură, cât și la daune accidentale, dar care îi conferă și maleabilitate pentru a se adapta mai bine la suprafețe, pentru o amprentă de contact optimă.

Designul benzii de rulare păstrează performanța maximă în orice anotimp și pe orice vreme. Canelurile transversale rotunjite spre exterior asigură o evacuare rapidă a apei și zloatei, pentru rezistență îmbunătățită la pierderi de aderență și distanțe de frânare scurte. Fantele transversale ajută la menținerea elasticității pe vreme rece și pe carosabil înghețat, iar blocurile masive din zona centrală permit menținerea rigidității la temperaturi ridicate.

YOKOHAMA BluEarth-4S AW21 este disponibil cu diametre de la 14" la 22", lățimea maximă de 275 de mm și indici de viteză T / H / V / W.

Nature

YOKOHAMA GEOLANDAR X-CV G057 all-season este conceput pentru automobile de tip Crossover/SUV și se adresează în special șoferilor care doresc anvelope all-season sofisticate cu profil redus și jante cu diametru mare.

Modelul cu inscripție 3PMSF este încărcat cu cele mai noi funcții și tehnologii pentru a oferi încredere și performanță de lungă durată, pe orice drum și în orice condiții meteo. Banda de rulare este special concepută pentru tracțiune sigură atât pe drumuri uscate, cât și pe drumuri umede, noroioase sau înzăpezite, iar umerii cu întăritură oferă un răspuns precis al direcției. Striațiile și varietatea de blocuri oferă aderență în orice condiții și atenuează vibrațiile și zgomotul generate la rulare. Cu ajutorul compusului avansat de silice și al amprentei de contact mărită, uzura va fi uniformă, iar anvelopa va avea un randamnet kilometric extins.

YOKOHAMA GEOLANDAR X-CV G057 all-season este disponibil de la 16" la 21", cu lățimea maximă de 315 mm și indici de viteză H / V / W.

Nature

YOKOHAMA GEOLANDAR A/T G015 este anvelopa ideală pentru orice teren, pentru toate condițiile meteorologice, oferind o combinație perfectă de performanță pe șosea și off-road, cu o rulare confortabilă.

Modelul are inscripție 3PMSF, care certifică folosirea în condiții de iarnă grea, și poate fi instalat în orice orientare, ceea ce simplifică semnificativ folosirea, schimbul și întreținerea acestui pneu.

Banda de rulare simetrică asigură rezistență scăzută la rulare și emisii reduse de zgomot. Amestecul de trei tipuri de polimeri cu atribute diferite îmbunătățește rezistența la uzură a peretelui lateral, elasticitatea la temperaturi scăzute și oferă protecție suplimentară împotriva impacturilor mecanice pe trasee off-road.

Arhitectura complexă cu blocuri piramidale, în trei straturi, mărește rigiditatea anvelopei pentru control precis la rulare și îndepărtează eficient apa, noroiul, pietrișul și zăpada.

Interiorul anvelopei este întărit cu două curele de oțel scufundate într-o manta multistrat, întărită cu nailon înfășurat în spirală. Acest lucru asigură stabilitatea și confortul la volan, precum și o îmbunătățire a rezistenței la uzură. 

GEOLANDAR A/T G015 a fost testat pentru a face față în toate condițiile meteorologice pe mai multe circuite din întreaga lume, precu Daigo - Japonia, Nurburgring - Germania, MYLA - Marea Britanie sau IVALO - Finlanda.

YOKOHAMA GEOLANDAR A/T G015 este disponibil de la 15" la 22", cu o lățime maximă de 325 mm si indici de viteza N / R / S  / T / H. 

Nature

BluEarth-Van All-Season RY61 este o anvelopă all-seaso din segmentul premium, destinată autoutilitarelor.

Banda de rulare cu lamele zigzag și design Triple WD Groove combină două caneluri laterale drepte, pentru rezistență mărită la acvaplanare, cu o canelură centrală în zigzag, pentru un spor de tracțiune pe carosabil înzăpezit.

Compusul cu trei polimeri diferiți, silice și carbon, garantează durabilitatea benzii de rulare, o uzura uniformă și o mai bună protecție împotriva deteriorărilor mecanice.

Eficacitatea acestor soluții în condiții de iarnă a fost confirmată prin inscripția 3PMSF. Aceasta înseamnă că anvelopa a

BluEarth-Van All-Season RY61 este disponibil cu diametre de la 15" la 17", lățimea maximă de 235 de mm și indici de viteză R / T / H.