FALKEN - partener al Campionatului European de Hanbal Masculin EURO 2022

FALKEN TIRE HANDBAL EURO 2022

Parteneriatul cu Federația Europeană de Handbal constituie o premieră pentru FALKEN. Printre avantajele survenite în urma acordului – intermediat de Infront – FALKEN va beneficia de un pachet personalizat cu expunere 360 de grade pe întreg parcursul desfășurării celei de-a cincisprezecea ediție a campionatului de handbal EURO 2022, care va avea loc anul acesta în Ungaria și Slovacia în intervalul 13 - 30 Ianuarie.

FALKEN Tire va beneficia de expunere pe panourile LED prezente în fiecare partidă din cele șaizeci și cinci planificate în cadrul campionatul de handbal EURO 2022, pe suprafața de joc a terenului prin intermediul a două autocolante deicate brandului precum și în zonele de penalti și pe plancarta statică.

Pe lângă expunerea din arenă, marca FALKEN își va face resimțită prezența și în timpul transmisiunilor evenimentului, unde va fi evidențiată în cadrul rubricii dedicate celui mai proeminent marcator. Evidențierea brandului va continua în această perioadă și în mediul online, în special pe rețelele de socializare.