Anvelopele FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN și FALKEN AZENIS FK510 apreciate în cel mai recent test ADAC!

ADAC FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN FALKEN AZENIS FK510

Modelele emblematice mărcii FALKEN, AZENIS FK510 și ZIEX ZE310 ECORUN, au excelat în cel mai recent test ADAC, prin rezistența la uzură de care au dat dovadă, reușind astfel să obțină recomandările evaluatorilor.

Testul desfășurat a vizat în mod special evaluarea rezistenței la uzură a modelelor de pneuri participante, cu acest scop fiind colectate și examinate particulele generate în urma abraziunilor survenite în test, pentru fiecare model de anvelopă în parte.

Modelul FALKEN Azenis FK510 s-a clasat în topul anvelopelor testate cu dimensiunea 225/40 R18 iar Ziex ZE310 ECORUN a ocupat locul trei în ansamblul de pneuri testate cu dimensiunea 185/65 R15, marca niponă ocupând astfel poziția a patra a clasamentul final.

Ambele modele de anvelope de vară FALKEN au înregistrat succese consecutive în numeroasele teste independente la care au participat, obținând astfel diverse recomandări, distincții și calificative bune.

Construcția de ultimă generație a modelelor FALKEN, înglobează tehnologia inovatoare 4D Nano Design, care permite simulări precise, la nivel molecular, ale structurilor polimerilor din compoziția cauciucului.

Aceasta tehnologie permite mărcii FALKEN să influențeze în mod pozitiv rezistența la uzură a modelelor de anvelope, fără a compromite nivelul performanțelor, al siguranței și impactul asupra mediului, aspecte importante reprezentative pentru brand-ul nipon și validate în testul ADAC.