FE2 - Cea mai recentă anvelopă GT Radial din gama Champiro

GT Radial Champiro FE2 Banner

Criteriile principale care au pus bazele dezvoltării modelului GT Radial FE2 sunt eficiența, economia, confortul și impactul asupra mediului, toate acestea caracteristici disponibile într-un pachet competitiv, capabil să ofere performanțe remarcabile pe carosabil ud și uscat.

Față de generația precedentă, GT Radial FE2 a înregistrat o îmbunătățire de 15% la frânarea pe carosabil ud. Manevrabilitatea oferită în aceleași condiții a fost optimizată cu 12%, iar riscul apariției fenomenului de acvaplanare a fost diminuat cu 7% față de predecesorul Champiro FE1. De asemenea și randamentul kilometric este extins cu aproximativ 5%.

Datorită acestor valențe, anvelopa de vară GT Radial FE2 a reușit să se încadreze la clasa A în privința aderenței pe carosabil ud, performanță atinsă de toate cele cele 17 dimensiuni disponibile.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare facilitează nivelul optim de aderență, într-o plajă variată de temperaturi, pe carosabil uscat.

Profilul complex facilitează distribuția optimă a presiunii pe întreaga suprafața de contact, favorizând astfel o uzură uniformă în timp.

Construcția cu masă optimizată a carcasei anvelopei, eficientizează consumul de carburant iar nervurile rigide conferă o precizie direcțională optimizată și mai multă stabilitate.

GT Radial Champiro FE2 Preview

Anvelopa de vară GT Radial FE2 este destinată automobilelor din segmentul compact, SUV, Crossover și monovolum, fiind produsă în 17 dimensiuni cuprinse între 15 și 18 inci, cu indici de viteză T, H, V, W și Y și lățimi cuprinse între 185 și 235 mm.