Sailun ICE BLAZER ALPINE+ primește certificarea TUV SUD

ICE BLAZER ALPINE+ este primul model de anvelopă produsă în China care a trecut cu brio testele exigente realizate de către grupul de experti TUV SUD, obținând astfel certificarea TUV care atestă fiabilitatea și nivelul crescut de siguranță în plin sezon rece pe care anvelopa de iarnă SAILUN le oferă.

SAILUN Primeste Certificarea TUV SUD Vizual Articol

Modelul SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ oferă mai multă siguranță și confort în timpul deplasărilor efectuate pe timp de iarnă, chiar și atunci când un stil dinamic de condus este adoptat.

SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ nu va dezamăgi nici un șofer dornic să exploateze limitele automobilului său în timpul sezonului rece, oferind aderență optimă, în special pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă.

Profilul în V dispune de caneluri longitudinale prezente pe întreaga circumferință a benzii de rulare care asigură o evacuare eficientă a apei și distanțe de frânare mai scurte, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării.

Reducerea zgomotului produs în timpul rulării este datorată blocurilor laterale optim poziționate pentru a minimiza vibrațiile, îmbunătățind astfel și nivelul de confort oferit.

Compoziția specială a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă chiar și la temperaturi foarte scăzute, oferind o rezistență crescută la uzură și favorizând un consum redus de combustibil.

SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13” la 17” inci, cu o lățime maximă de 215 mm.

Certificat TUV