Grupul ALCAR
succes la scară mare 

Grupul ALCAR este Numărul 1 în Europa în ceea ce priveşte sectorul aftermarket de jante din aliaj ușor şi oţel.

ALCAR este un grup industrial şi comercial activ la nivel internaţional, care îşi concentreazã strategia în direcţia vânzării angro şi a fabricării de jante din oţel şi din aliaj. Grupul ALCAR este, de aemenea, liderul de piaţă în sectorul auto aftermarket din Europa. Companiile din cadrul Grupului ALCAR se definesc prin designul inovator,
tehnologie de producţie de ultimă oră şi logistică orientată către servicii.
Händler finden
Grupul dispune de o reţea europeană de circa 30 de companii, cu un total de peste 1200 de angajaţi, în 14 ţări şi de cinci mărci înregistrate. Graţie ALCAR ASIA PACIFIC Pte. Ltd. cu sediul în Singapore, Grupul dispune acum de o bază pentru distribuţie şi în sud-estul Asiei.
Sediul central ALCAR Group este situat în Hirtenberg, Austria, la aproximativ 35 km sud de Viena.

Mărcile Grupului ALCAR 

Grupul ALCAR oferă jante din aliaj și oțel sub următoarele mărci:

AEZ - DESIGN. CALITATE. LIFESTYLE.
DOTZ - TENDINȚE. TUNING. CUSTOM.
DEZENT - TÂNĂR. MODERN. PREZENȚĂ DECENTĂ.
ENZO - POPULAR. PUTERNIC. ORIENTAT CĂTRE COSTURI. 

ALCAR Wheels GmbH – Jante din oțel, care conving prin calitatea similară jantelor OEM și nivel mare de disponibilitate.

ALCAR combină designul și dezvoltarea, producția cu tehnologii de ultimă oră, marketingul și vânzările în cadrul unui grup de companii.

Punctele forte ale Grupului ALCAR sunt răspunsurile rapide la schimbarea condițiilor de piață, dezvoltarea de idei orientate către clienți și inovațiile în materie de design. Cu o gamă completă de jante pentru automobile, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și autovehicule off-road, ALCAR acoperă toate grupurile țintă cu ajutorul celor 5 mărci ale sale: AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO și marca de jante din oțel “ALCAR Wheels GmbH”.

„Made in Germany“
ALCAR se bazează pe calitatea produselor sale și de aceea este "Made in Germany". La începutul lui 2005 a fost finalizat cel mai mare proiect de construcție din istoria grupului: AEZ PRODUCTION aparține grupului și poate produce anual peste 1,2 milioane de jante din aliaj, pe o suprafață de ​​14.000 de metri pătrați.

Prin intermediul mărcilor sale, Grupul ALCAR comunică cu toate grupurile țintă: gama completă pentru automobile, autovehicule off-road și comerciale ușoare include jante de la 13 " până la 22" în 72 de modele, cu aproximativ 1.800 de numere de produs și milioane de aplicații. Pentru toate acestea este utilizat un sistem uniform de accesorii. 17 depozite pe tot teritoriul Europei dispun de până la 800.000 de jante de aliaj în stoc, oferind astfel un nivel mare de disponibilitate.

Jante din oțel
Jantele din oțel au un vârf de disponibilitate la începutul iernii. În depozitele din Europa sunt disponibile circa 2,5 milioane de jante din oțel pentru sezonul de iarnă, acestea trebuind procesate și expediate clienților în cel mai scurt timp posibil. Grupul ALCAR oferă servicii 24 de ore în marile comunități urbane din Europa. Jantele din oțel furnizate provin de la fabrica ALCAR Ruote SA (Elveția) a Grupului ALCAR și de la alți furnizori, mai ales de la cel mai mare producător din lume, de jante din oțel, Hayes-Lemmerz.
  •  

CONTACT
CĂUTARE PARTENERI
AEZ DOTZ DEZENT ENZO