DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT Van alloy wheel side DEZENT Van alloy wheel front DEZENT Van alloy wheel extreme side

VAN

ARGINTIU
DEZENT VAN


Design solid pentru toate camionete ușoare, furgonete și microbuze 

 

Până la 1.350 kg sarcină maximă pe roată.
Janta argintie din aliaj ușor cu design în cinci spițe are o sarcină de până la 1.350 kg, ceea ce o face potrivită pentru majoritatea camionetelor ușoare și furgonetelor. Spițele cu rulare trapezoidală fac janta să aibă un aspect delicat și elaborat, iar datorită procesului de producție prin turnare sub presiune, dezvoltatorii au reușit să atingă o stabilitate maximă din punct de vedere al raportului design-funcționalitate. Disponibilitatea versiunilor cu 5 și 6 găuri de prindere în 6,5 x 16 inci face posibilă furnizarea jantei din aliaj ușor pentru aproape toate modelele de camionete ușoare și furgonete.

O provocare pentru designerii de la DEZENT a fost să creeze o jantă elegantă din aliaj ușor, cu o capacitate de încărcare foarte mare pentru această clasă de vehicule. Rezultatul este „vantastic": noua jantă din aliaj ușor cu design cu cinci spițe are o capacitate de încărcare de până la 1.350 de kilograme și, prin urmare, este potrivită pentru majoritatea camionetelor și furgonetelor ușoare. Spițele trapezoidale fac ca janta să pară mai delicată, iar procesul complex de fabricare a turnării la presiune joasă asigură stabilitate maximă. Există doar câteva jante pe piață de această calitate care au o capacitate de încărcare atât de mare. Datorită variantelor cu cinci și șase găuri de 6,5 x 16 inci, janta din aliaj ușor este disponibilă pentru aproape toate modelele de camioane ușoare și furgonete.

Cu o garanție de trei ani și licența generală de funcționare (ABE) pentru numeroase modele de vehicule, DEZENT își subliniază pretenția de a oferi jante de foarte înaltă calitate pentru un grup țintă atent la preț. Pe lângă finisajul argintiu clasic, DEZENT oferă și o versiune negru lucios, cu o buză polișată, numită „DEZENT Van dark”.

VAN - Dimensiuni și caracteristici Culoare:
PCD: 5/112.0 5/114.3 5/118.0 5/120.0 5/130.0 5/160.0 6/130.0
OFFSET (ET):
52.0
50.0
50.0
51.0
60.0
68.0
60.0
62.0