FALKEN echipează din fabrică noul AUDI A3 cu anvelopele ZIEX ZE310 ECORUN - 205/55 R16 91V

FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN OE AUDI A3
FALKEN Tire consolidează relația cu Grupul VOLKSWAGEN, adaugând pe lista echipărilor din fabrică cea mai recentă generație a modelului deja consacrat, AUDI A3.
Aflându-se în plină ascensiune, parteneriatul dintre FALKEN Tire și AUDI a luat naștere odată cu echiparea din fabrică a modelelor AUDI A1 City Carver cu anvelope AZENIS FK510 în dimensiunile 205/55 R17 95W XL și AUDI Q3 cu anvelope ZIEX ZE914A EC în dimensiunea 215/65 R17 99V.
Datorită standardului ridicat de calitate oferit de pneurile FALKEN, AUDI a ales să echipeze din fabrică cea mai recentă generație a modelului A3 cu anvelopele performante ZIEX ZE310 ECORUN în dimensiunea 205/55 R16 91V.
ZIEX ZE310 ECORUN PRESENTATION
Nivelurile remarcabile de tracțiune și aderență pe carosabil ud, uscat și rezistența crescută la uzură, sunt doar câteva din valențele principale caracteristice modelului ZIEX ZE310 ECORUN. Anvelopa FALKEN este destinată șoferilor cu un stil dinamic de condus, oferind performanțe remarcabile fără a compromite siguranța și confortul.
ZIEX ZE310 ECORUN beneficiază de tehnologia „Adaptive Constant Pressure” (ACP), care asigură distribuirea uniformă a presiunii în zona de contact, facilitând astfel o uzură uniformă în timp și stabilitate crescută în viraje.
Compoziția benzii de rulare beneficiază de tehnologia 4D NANO DESIGN care ajută anvelopa să faciliteze niveluri optime de aderență și tracțiune la rularea pe carosabil ud și uscat, ridicând astfel standardul în materie de siguranță și confort.
Profilul complex cu striuri în zig zag și patru caneluri adânci dispuse transversal pe întreaga circumferință a benzii, eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.
Grație acestor tehnologii, anvelopa FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN oferă rezistență redusă la rulare, un randament kilometric extins și un consum eficientizat de carburant.
ZIEX ZE310 ECORUN este produs în o sută șase dimensiuni, cuprinse între 14 și 19 inci, cu indici de viteză H, W, Y și o lățime maximă de 245 mm.