FALKEN echipează din fabrică noul SEAT Leon cu anvelopele ZIEX ZE310 EC - 205/55 R16 91V

FALKEN ZIEX ZE310 EC OE SEAT LEON

FALKEN Tire consolidează relația cu Grupul VOLKSWAGEN, adaugând pe lista echipărilor din fabrică cea mai recentă generație a modelului deja consacrat, SEAT Leon, fabricat în unitatea de producție din Martorell, Spania.

Aflându-se în plină ascensiune, parteneriatul dintre FALKEN Tire și SEAT a luat naștere odată cu echiparea din fabrică a modelelor IBIZA cu anvelope Sincera SN832A ECORUN în dimensiunile 185/70 R14 respectiv 185/65 R15 și ATECA cu anvelope ZIEX ZE914A EC în dimensiunea 225/55 R17.

Datorită standardului ridicat de calitate oferit de pneurile FALKEN, SEAT a ales să echipeze din fabrică recent lansatul model LEON cu anvelopele performante ZIEX ZE310 EC în dimensiunea 205/55 R16 91V.


FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN a obținut calificativul „Bun” în testele de anvergură desfășurate de către publicațiile AUTOBILD ALLRAD, AUTO Strassenverkehr și Auto Motor und Sport, unde jurații au fost impresionați de performanțele sale, în special de manevrabilitatea și distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud.

Seria succeselor a continuat pentru FALKEN, anvelopa de vară  ZIEX ZE310A ECORUN reușind șă obțină recomandările publicațiilor ACE Lenkrad, ARBÖ și Touring Club Switzerland, în urma testelor desfășurate.

ZIEX ZE310 ECORUN beneficiază de tehnologia „Adaptive Constant Pressure” (ACP), care asigură distribuirea uniformă a presiunii în zona de contact, facilitând astfel o uzură uniformă în timp și stabilitate crescută în viraje.

Compoziția benzii de rulare beneficiază de tehnologia 4D NANO DESIGN care ajută anvelopa să faciliteze niveluri optime de aderență și tracțiune la rularea pe carosabil ud și uscat, ridicând astfel standardul în materie de siguranță și confort.

Profilul complex cu striuri în zig zag și patru caneluri adânci dispuse transversal pe întreaga circumferință a benzii, eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Grație acestor tehnologii, anvelopa FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN oferă rezistență redusă la rulare, un randament kilometric extins și un consum eficientizat de carburant.

FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN OE SEAT LEON

Anvelopa de vară ZIEX ZE310 EC destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, se bucură de un real succes încă din anul 2019, momentul lansării sale pe piață de către grupul japonez SUMITOMO Tire, proprietarul mărcii FALKEN.

ZIEX ZE310 ECORUN este produs în o sută șase dimensiuni, cuprinse între 14 și 19 inci, cu indici de viteză H, W, Y și o lățime maximă de 245 mm.